Trailer: Red Oaks se vraća u posljednoj sezoni na Amazon za desetak dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Red Oaks se vraća u posljednoj sezoni na Amazon za desetak dana

Trailer: Red Oaks se vraća u posljednoj sezoni na Amazon za desetak dana

Nismo mnogo pisali o vrlo dobroj Amazonovoj komediji, Red Oaks. Kroz dvije sezone serija nije uspjela privući velik broj gledatelja, ali oni koji su je uspjeli uhvatiti na Amazonovoj streaming platformi imali su lijepe riječi.

Nostalgična komedija smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća – Red Oaks prati studenta Davida Myersa (Craig Roberts) i njegovo društvo koje tijekom ljetnih mjeseci rade u bogatom, otmjenom country klubu u New Jerseyu. Zamislite vašeg dvadesetogodišnjeg susjeda kako špana teniske rekete Miroslavu Tuđmanu i Zdravku Mamiću u Art & Spa resortu Terme Tuhelj.

Zanimljiva i zabavna serija koja je ostala u sjeni Transparenta  i Mozarta vraća se ove jeseni u deset posljednih epizoda treće sezone. Amazon je dao tvorcima, Gregoryju Jacobsu i Joeu Gangemiju, šansu da završe seriju iako nikad nije bila među uspješnijim proizvodima streaming servisa. Nova sezona događa se 1987. godine, kada se David pokušava probiti u filmskom svijetu u New Yorku, a Japanci su bacili oko na kupnju Red Oaksa dok vlasnik resorta (Paul Reiser) sjedi iza rešetaka.

Treća sezona Red Oaksa bit će dostupna od petka, 20. listopada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861