Kauč-surferica, domaći putopisni serijal kroz zemlje Balkana – serijala.com
Trenutno čitaš
Kauč-surferica, domaći putopisni serijal kroz zemlje Balkana

Kauč-surferica, domaći putopisni serijal kroz zemlje Balkana

Na HRT-u idućeg mjeseca kreće novi putopisni serijal sa malim twistom – glavna protagonistica smještaj pronalazi na kaučevima svojih domaćina, željnih avanture i upoznavanja. Prva sezona serijala Kauč-surferica odvija se u šest zemalja na području Balkana, gdje pustolovnu kauč-surfericu Đinu primaju zanimljivi lokalni domaćini koji je upoznavaju s pojedinim specifičnostima vlastite kulture.

U Sarajevu domaćica je pokrivena muslimanka koja uvodi Đinu u pravila islama, u Skopju je domaćin jedan od najutjecajnijih geyeva na svijetu koji Đini približava borbu za prava LGBT zajednice u zemlji gdje ih država ne priznaje. U Prištini, Đinu su ugostili Betim i Crystal, Britanka zaljubljena u Kosovo i balkanski način života u kojem su najvažnije kave, prijatelji i socijalizacija.

U Crnoj Gori Đinini domaćini su smetnuli s uma da ona dolazi, a u Srbiji joj je kauč-surferica otkazala smještaj u zadnji trenutak. Zadnja postaja na putovanju Balkanom je Tirana, gdje je Đina u ilegalno naseljenoj kudi s kauč-surfing domaćinom i njegovim mnogobrojnom bradom i sestrama. Kauč-surfing je nepredvidiv, a kad se nađeš u neprilici, počinje avantura.

Nakon završetka snimanja, kauč-surferica Đina izjavila je:

Kauč-surfing je uvijek novo uzbuđenje jer nikad ne znaš kakva je zapravo osoba koja de te primiti na svoj kauč. Snimanje je bilo intenzivno i emotivno; kroz njihove sam priče puno toga naučila te prošla bujicu emocija; od ekstremne srede, preko tuge do apsolutnog šoka. Balkanci su se još jednom pokazali kao vrhunski domaćini koji osvajaju svojom toplinom i gostoprimstvom.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861