Simpsoni slave 500. epizodu, fanovi ušli u Guinnessovu knjigu rekorda – serijala.com
Trenutno čitaš
Simpsoni slave 500. epizodu, fanovi ušli u Guinnessovu knjigu rekorda

Simpsoni slave 500. epizodu, fanovi ušli u Guinnessovu knjigu rekorda

Ove nedjelje, 19. veljače, Simpsoni slave veliki jubilej – u aktualnoj 23. sezoni dogurat će do ravno 500. nastavka. U epizodi, čije najave možete vidjeti u nastavku, građanima Springfielda konaćno će prekipjeti te izglasavaju izbacivanje Simpsona iz grada.

Kako bi dodatno promovirali epizodu, Fox je organizirao maratonsko gledanje serije s ciljem rušenja Guinnessovog rekorda u najduljem kontinuiranom gledanju televizije. Prijašnji rekord iznosio je 86 sati i 6 minuta, a dvoje obožavatelja uspjelo je izdržati 86 sati i 37 minuta, epizodu i pol više nego je bilo potrebno za rušenje rekorda. Vjerojatno ste svi dobro upoznati sa sindromom “samo jedna epizoda.”

Maraton je započeo na prvoj epizodi prošle srijede u 17 sati, a pobjednici su izdržali 239 epizoda, odnosno do 11. epizode 11. sezone. Za nagradu, dvojac je dobio ček od 10,500 dolara te, pretpostavljamo, sapun i šampon.

Sama serija već drži par Guinnessovih rekorda, između ostalog onaj za najdugovječniji sitcom, a rekord će podebljavati najmanje još dvije godine – Simpsoni su već ranije obnovljeni za 24. i 25. sezonu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OF2dsno-b18[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=29zJj58fKHc[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861