Epizoda LEGO Simpsona dolazi u svibnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Epizoda LEGO Simpsona dolazi u svibnju

Epizoda LEGO Simpsona dolazi u svibnju

Nakon 25 godina prikazivanja, Simpsoni više nisu kakvi su nekad bili i uglavnom žive na staroj slavi obrađujući aktualne teme. Ali za one koji ih i dalje vole slijedi zanimljiva vijest — dugo očekivana epizoda Simpsona, na kojoj LEGO i FOX rade već dvije godine, konačno dolazi na male ekrane. Epizoda, jednostavno nazvana “Brick Like Me”, će pratiti Homera koji će se pokušati snaći u LEGO svijetu. Čitav Springfield će biti prikazan pomoću LEGO kockica što uključuje i likove.

Cijela priča je počela prije nekoliko godina, kad je LEGO napravio svoju verziju obitelji Simpson, njihove kuće i susjeda Ned Flandersa. Kockice su krenule u prodaju, a ekipa iz FOX-a je odmah počela razmišljati o couch gagu od legića. No, zašto bi napravili samo geg, kad mogu napraviti cijelu epizodu. LEGO se malo predomišljao jer Simpsoni sve okrenu na parodiju, ali scenaristi su ubrzo smislili priču i snimanje je moglo započeti.

Simpsoni su i prije izlazili iz animiranog svijeta, prvo epizodom za Noć vještica s 3D Homerom u stvarnom svijetu te božićnom epizodom s lutkama i Katy Perry. U intervjuu za Entertainment Weekly, rečeno je da je puno više truda uloženo u ovu epizodu, nego u ostale. Pošto će se Springfield naći u LEGO svijetu, gdje vrijede druga pravila nego u animiranom, čeka nas uzbudljiva epizoda (barem nam je tako obećano). Epizoda je konačno tu, a jedino nam preostaje da se strpimo i pričekamo peti mjesec koji je većinom rezerviran za finala sezona. 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861