The Boys: Serija je obnovljena za treću sezonu na Primeu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys: Serija je obnovljena za treću sezonu na Primeu

The Boys: Serija je obnovljena za treću sezonu na Primeu

Baš kao i prošle godine Amazon je odlučio obnoviti svoju superherojsku seriju za novu sezonu prije nego su uopće počeli prikazivati “trenutnu”. Prošle godine serija je zaradila obnovu za drugu sezonu ususret premijeri prve sezone, a jučer smo saznali da će se The Boys vratiti i u trećoj sezoni. Druga sezona još nije imala svoju premijeru, ali očekuje se uskoro.

The Boys je priča o svijetu u kojem postoje superjunaci. Međutim, većina superjunaka iskvarena je statusom slavnih osoba i vrlo često bezobzirnim ponašanjem ugrožavaju sigurnost populacije. Iz tog razloga CIA ima tim, neslužbeno poznat kao “The Boys”, koji koristi za nadzor superherojske zajednice.

Strip je izlazio šest godina, od 2006. do 2012., a 72. broj bio je i posljednji. Prošlog mjeseca Amazon nas je počastio prvim slikama Aye Cash u ulozi Stormfront, nove članice “Sedmorke”.

Amazonova serija bila nam je jedna od zabavnijih televizijskih sezona prošle godine — ne jako kvalitetna, ali nadoknadila je to tabačinama, humorom i delfinom kroz šajbu kamiona. Iako nova sezona još uvijek nema određen datum premijere The Cinema Spot je objavio imena svih osam epizoda koje će se pojaviti uskoro™.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861