The Boys: Prve slike Aye Cash iz druge sezone Amazonove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys: Prve slike Aye Cash iz druge sezone Amazonove serije

The Boys: Prve slike Aye Cash iz druge sezone Amazonove serije

Entertainment Weekly je ekskluzivno objavio prve slike iz druge sezone Amazonovih The Boys. Prime još uvijek nije potvrdio kada će druga sezona stići na Bezosove servere, ali računamo negdje početkom ljeta.

“Stormfront (Aya Cash) je nova članica “Sedmorke” koja će stvoriti niz problema za Homelandera”, pojasnio je Antony Starr za EW. Stormfront je muškarac u stripu, supermoćima blizak Thoru i Shazamu, a Aya Cash potvrđuje da će njezina verzija uspjeti poljuljati status quo u drugoj sezoni Amazonove adaptacije.

… u svijetu Amazonovih The Boysa superheroji su većinom arogantni sociopati čije ušminkane pojave prezentira i prodaje megakorporacija, a naslovna ekipa osvetnika predvođena Billyjem Butcherom (Karl Urban kao neka vrsta antijunaka u stilu Clinta Eastwooda) nastoji ih razotkriti. Vesele li vas ovakve nasilne radosti, ova adaptacija stripa Gartha Ennisa beskonačno će vas zabaviti svojim crnim humorom, hektolitrima krvi te tonama mesa i psovki. Dodamo li tome nimalo fiktivnu kritiku korporacija, njihove beskrupulozne opsjednutosti profitom, popularnosti i javnim imidžem, rezultat je savršeno bingeabilan, iako ne revolucionaran.

Amazonova serija bila nam je jedna od zabavnijih televizijskih sezona prošle godine — ne jako kvalitetna, ali nadoknadila je to tabačinama, humorom i delfinom kroz šajbu kamiona.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861