Disney je otkazao nenajavljenu seriju iz svijeta Trona za Disney+ – serijala.com
Trenutno čitaš
Disney je otkazao nenajavljenu seriju iz svijeta Trona za Disney+

Disney je otkazao nenajavljenu seriju iz svijeta Trona za Disney+

Ne javljamo ovakve vijesti inače jer se u principu nema što puno za reći — ali iz vrlo zanimljive reportaže Hollywood Reportera čini se da je Disney+ u problemima.

Bob Iger je nedavno i vrlo naprasno napustio mjesto CEO-a Disneya da bi se prebacio na poslove vezane za Disneyeve streaming platforme, Disney+ i Hulu. Iz reportaže izašla je zanimljiva vijest kako je platforma otkazala nenajavljenu igranu seriju iz svijeta Trona. Tron je svoju premijeru imao 1982. u vrlo dosadnom filmu zanimljivom samo zbog načina na koji je snimljen i šašavih ideja bliske budućnosti. Dvadeset osam godina nakon prvog filma — Tron je dobio nastavak u boljem, ali ništa uspješnijem nastavku, Tron: Legacy. Zanimljiviji film iz 2010. prikazao je kako će samo deset godina poslije gotovo svaka glupost imati kompjuterski ispeglana lica svojih glumaca i tako ih vratiti u mlađe dane. CGI-jem pomladeni Jeff Bridges je u Tron: Legacy izgledao… pa ne baš sjajno.

Par godina nakon Legacyja franšiza je doživjela i kratku animiranu seriju Tron: Uprising, a priče o nastavku filmskog serijala polako su se gasile. Redatelj Legacyja je još 2017. govorio kako je drugi nastavak otprilike 80% napisan, ali da nije siguran da će ikada biti snimljen. U to vrijeme počele su i priče da će se Tron preseliti u neki drugi medij.

Sada smo napokon dobili potvrdu da je Mickey Mouse u određenom kapacitetu radio na igranoj verziji za Disney+. Detalji oko radnje serije nepoznati su, ali projekt je bio vođen pod autorskom palicom oskarovca Johna Ridleya (12 Years a Slave), što je svakako zanimljivo. Ridley je ugovorno vezan za ABC (također u vlasništvu Disneya) i za tu mrežu je radio slabo gledanu, ali vrlo zanimljivu seriju, American Crime.

Nažalost, Ridleyjev Tron za Disney+ nećemo gledati, a Mickeyjeva platforma nalazi se pred prvim nizom problema — nema sadržaja, a onaj koji jest tamo nije baš jako zanimljiv velikom broju pretplatnika.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861