Southland ipak na TNT-u! – serijala.com
Trenutno čitaš
Southland ipak na TNT-u!

Southland ipak na TNT-u!

Southland, kojeg je NBC neslavno ukinuo ne prikazavši ni jednu od šest već snimljenih epizoda druge sezone, našao je novi dom na kablovskom TNT-u. TNT je jutros u  svom press releaseu objavio kako će prikazati 13 epizoda Southlanda (sedam prvosezonskih i šest neprikazanih drugosezonskih) slijedeće godine, točnije, svoju premijeru na TNT-u Southland će imati u utorak 12. siječnja u 22:00.

Ovisno o gledanosti te “prve” TNT-ove sezone (13 snimljenih epizoda) odlučiti će se o snimanju još epizoda. Zanimljivo je da će Southland biti direktna konkurencija NBC-jevom Jay Lenu, zbog kojeg je indirektno Southland i otkazan na NBC-u.

4 komentara
  • ma da, kuzim da je Southland zbog toga otkazan, ali zbog cega je zanimljivo da ce sad bit konkurencija? gotovo svaka serija koja ide premijerno ima nekakvu konkurenciju, cudi me sto je to “zanimljivo” oko toga…

    to sto su ga stavili kao konkurenciju onom zbog kojeg je ukinut? dobro, moze proc :-)

    • Zanimljivo je da ako Southland bude imao bolje ratingse od Lenoa na kablovskoj, NBC ce se pojesti sto ga je otkazao. A tako im i treba, gamad. Dali 5 primetime termina jebenom Lenou. Fuj.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861