Tjedan 2.11.-8.11. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 2.11.-8.11.

Tjedan 2.11.-8.11.

Pošto su ovogodišnji “November Sweepsi” počeli prošlog četvrtka, puno je TV kuća sada uzelo maha u nastavljanju prikazivanja svojih serija.

Tako se već danas na male ekrane vraćaju Accidentally on Purpose, CSI Miami, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory te Two and a Half Men, i to svi sa svojom šestom epizodom sezone.

Sutra nas uz uobičajene serije čekaju povratnici Melrose Place, NCIS Los Angeles i The Good Wife.

V

Osim navedenih serija utorak je dan za premijerno dugoočekivano prikazivanje ABC-jeve SF serije V. Bazirana je na originalnoj miniseriji iz 1980-ih o izvanzemaljcima gušterima koji posjećuju Zemlju, a tvorac i redatelj je Scott Peters.

Kada se neidentificirani leteći objekti pojave iznad većih gradova Zemlje, Posjetitelji tvrde da dolaze u miru, pružajući čovječanstvu medicinska čuda i omogućavajući ubrzani tehnološki napredak. Nekolicina ljudi počinje sumnjati u tuđince i njihove prave namjere, pa istražuju što se doista događa prije no što bude prekasno.

U srijedu su ponovno s nama CSI New York, Criminal Minds, Gary Unmarried, Mercy te Old Christine.

Spooks

Punom sezonom vraća se i Spooks. Naslov ove britanske drame (BBC1) predstavlja žargon za špijune, grupu časnika iz MI5 čija se baza nalazi u Thames Houseu, u visokoosiguranom stožeru zvanom Mreža. Serija je u svojih 7 godina postojanja privukla popularne gostujuće zvijezde kao što su Hugh Laurie, Robert Hardy, Tim McInnerny, Alexander Siddig i druge.

U četvrtak se vraćaju popularni Bones i Fringe, a u petak se nastavlja druga epizoda Spooksa. Petkom nemojte tražiti Dollhouse jer umjesto njega Fox vrti reprize Housea i Bonesa. Dollhouse se na ekrane vraća u prosincu.

Legend of the Seeker

Druga sezona Legend of the Seeker započinje u ovu subotu. Temeljena na fantasy knjigama The Sword of Truth Terryja Goodkinda, ova serija slijedi avanture šumara Richarda Cyphera i njegovo transformiranje u čarobnog vođu sa zadatkom da zaustavi tiranina Rahla.

Konačno, nakon pola mjeseca pauze u nedjelju ponovno gledamo tri četvrtine FOX-ovog Animation Dominationa – American Dad, The Cleveland Show te Family Guy. Fale Simpsoni umjesto kojih će Sherlock Holmes specijal Family Guyja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861