Kiefer ide na operaciju – serijala.com
Trenutno čitaš
Kiefer ide na operaciju

Kiefer ide na operaciju

Kiefer Sutherland, zvijezda popularne akcijske serije 24 ovaj tjedan ide na operaciju, tako će privremeno prestati snimanje novih epizoda.

Prije svega ćemo reći da fanovi 24 i Jacka Bauera nemaju razloga za brigu. Kieferu je prošlog tjedna pukla cista tako da mora na operaciju što je standardna procedura za ovakve slučajeve, ništa strašno. Oko tjedan dana će izbivati tako da će sa snimanjem novih epizoda pričekati dok se on ne oporavi.

Iz FOX-a javljaju kako vjeruju da im ovo neće poremetiti raspored te da će snimanje završiti prema rasporedu što bi bilo do kraja sljedećeg mjeseca. Da podsjetimo, prošle sezone su se snimile sve epizode prije same službene premijere dok je ove sezone stvar drugačija. Sezona je počela a trenutno se snimaju posljednje epizode.

Dok Kiefer bude na oporavku snimit će se one scene u kojima njegov karakter Jack Bauer ne prisustvuje, a kada se on vrati, snimanje se nastavlja po planu. Svakako pratite osmu sezonu, a uskoro se očekuje potvrda iz FOX-a, da li će to biti potvrda nove sezone ili potvrda da je trenutna posljednja saznat ćemo uskoro.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861