Detalji o novoj DW sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Detalji o novoj DW sezoni

Detalji o novoj DW sezoni

Nova sezona Doctor Whoa (tzv. sezona Fnarg) počet će s prikazivanjem ovoga proljeća, službeno je objavio BBC, a prenosi portal RadioFreeSkaro.

Osim naziva prve epizode u 2010. godini, “The Eleventh Hour”, BBC je otkrio i poneke detalje vezane uz scenarij nove sezone. Tako će Doktor i suputnica Amy u novim pustolovinama TARDIS-om posjetiti Veneciju u 16. stoljeću, Francusku u zadnjem desetljeću 19. stoljeća, te Ujedinjeno kraljevstvo u daljnoj budućnosti, kada će cijeli narod lebdjeti u svemiru. Naravno, kao i ranije tu je niz neprijatelja koji će pokušati spriječiti Doktora u plemenitim misijama, poput vanzemaljskih vampira, čovjekolikih reptila te već poznatih Daleka, Weeping Angelsa i drugih.

Kao što je od ranije poznato, nova, odnosno prva sezona donosi nam i novoga Doktora. U glavnoj ulozi jedanaeste inkarnacije Vremenskih lordova pojavit će se 27-godišnji Matt Smith, dok je za njegovu suputnicu Amy Pond odabrana 22-godišnja Karen Gillan, kojoj će ovo biti drugo pojavljivanje u popularnoj seriji. Naime, Karen je već viđena u epizodi “The Fires of Pompeii” u ulozi proroka.

Pročitaj još

Valja još napomenuti kako se sezona može očekivati i kao peta, zbog redoslijeda izlaženja, ali da ne bi dolazilo do zabuna radi se o istoj sezoni.

4 komentara
  • Ali o Weeping Angelsima ne želim ništa više znati. Bili su savršeni takvi kakvi jesu i sve što smo od njih vidjeli je bilo savršeno i savršeno dovoljno.

    To je… kao da netko kaže: evo imam bombon, i to je najbolji bombon ikad, i jedini je na svijetu, nećeš više imati takvih bombona. I pojedeš i bude stvarno jebenodobar bombon. I onda ti kasnije kažu da će biti masovna produkcija tih bombona, sličnih okusa.

    OMG sad sam pročitao ovo i mislim da mi je analogija skroz kriva.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861