Kaže istraživanje: Spartak ubija najviše likova, slijedi Game of Thrones – serijala.com
Trenutno čitaš
Kaže istraživanje: Spartak ubija najviše likova, slijedi Game of Thrones

Kaže istraživanje: Spartak ubija najviše likova, slijedi Game of Thrones

Vrlo prikladno i zapravo domišljato, Funeralwise.com, sajt specijaliziran za pogrebe, istražio je koje su televizijske serije najviše sklone ubijanju likova. Rezultati – Spartak predvodi listu sa 25 mrtvih po epizodi, a slijedi Game of Thrones sa gotovo duplo manje (13).

Doduše, da se broje samo likovi kojima smo stigli doznati ime, Game of Thrones bi vjerojatno bio nedodirljivo vodeći. Također – The Vampire Diaries prikazuje ubije više “nemrtvih” od The Walking Deada. Osamnaest vampira naspram šesnaest zombija po epizodi. Vjerojatno nisu brojali zombije iz finala druge sezone…

U “istraživanje” je uključeno 40 serija, ali “metodologija” testiranja pomalo je pojednostavljena. Osim ograničenog broja promatranog serija, praćeno je samo osam posljednje emitiranih epizoda svake serije. Na dnu ljestvice su White Collar, Leverage i serija čije ime sugerira suprotno — Revenge.

A sad neka netko napravi istraživanje o broju golih sisa po epizodi.

4 komentara
 • “A sad neka netko napravi istraživanje o broju golih sisa po epizodi.”

  Moja polu-laička procena je…računajući samo tekuće serije:

  1.Spartacus
  2.Californication
  3.The Borgias
  4.Game of Thrones
  5.Shameless US

  Ako mi je promakla neka sa još više sisa, nek mi skrene pažnju :)

 • ovo za Vampire Diaries i Walking Dead je broj ubijenih vampira/zombija po epizodi. buduci da su ih osim u zadnjoj epizodi ubijali po nekoliko, u jednoj epizodi mislim čak niti jednog a u jednoj samo onog u bunaru, broj mi se čini ok.

  Što se kriminalističkih procedurala tiče, a ima ih najviše na listi, njima je glavna premisa da nekog ubiju i taj slučaj se onda istražuje, pa mislim da se barem taj prvi ne bi trebao računati.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861