Je li vrijeme isteklo za ’24’? – serijala.com
Trenutno čitaš
Je li vrijeme isteklo za ’24’?

Je li vrijeme isteklo za ’24’?

Variety je jučer prvi probio priču kako je FOX odlučio ne obnoviti svoju, sada već kultnu, akcijsku seriju ’24’. Nakon devet godina i osam sezona, ’24’ je postao jedna od najuspješnijih FOX-ovih serija u povijesti. Variety tvrdi kako su od izvora u 20th Century FOX doznali kako neće biti devetog dana za Jacka Bauera i ljubitelje serije.

Kao razlog otkazivanja navode se loša gledanost, odnsnono loši rejtinzi u ciljanoj 18-49 demografiji gledatelja i preskupa produkcija. Nije sigurno koliko se novca troši na sezone, ali poznato je da je budžet epizoda među najvećim na televiziji. Službeno se FOX još nije izjasnio, ali čini se da je pitanje dana kada ćemo dobiti tu službenu objavu od FOX televizije da ’24’ neće obnavljati za novu sezonu.

Velika je vjerojatnost da će se Jack Bauer prebaciti na veliki ekran, i to vjerjatno vrlo skoro. Cilj je uvijek bio ‘24‘ prebaciti na veliki ekran, ali vrijeme i novac to nisu dopuštali, sve do sada. Kako će Jack na filmskom platnu izgledati, nismo još sigurni, ali ako je 24: Redemption ikakva indikacija, onda smo rađe da zakopaju franšizu i ne prebacuju Jacka na filmsko platno. ’24’ je svoju premijeru doživio 6. studenog 2001. na FOX-u, a Jack će se oprostiti s nama u svibnju 2010.

5 komentara
  • Postoji i mogućnost da NBC preuzme seriju, pošto su vrlo zainteresirani. A što se tiče love, Anil Kapoor je jednom prilikom rekao kako je u seriju uloženo preko 150 milijuna dolara.

    Btw, najavljeno je kako će ovih dana FOX donijeti i službenu potvrdu. Kažu, sutra ili prekosutra.

  • ako je to tocno onda 24 ima budžet od oko 6.5 milijuna dolara po epizodi. sto je moguce, ali stvarno puno previse. ovak i onak 24 je trebao zavrsiti s petom sezonom negdje. rip 24.

  • Da, jeste da je peta sezona bila najbolja i vrhunac serije, ali ja bi svakako volio jos sezona. Jedina prava akcijska serija, zanimljiva, originalna, napeta. Puno preokreta. Premda, jeste da je ova sezona slabasna, i nije onako dobra kako su sezone znale biti dobre, ali opet, s druge strane gledano, i ovako je trenutna sezona bolja od vecine serija koje trenutno idu, barem meni osobno.

    Ako FOX otkaze, onda barem da NBC preuzme, no onda opet, ne znam, na sto bi serija onda licila. Da li bi je NBC napravio ponovno onakvom kakva je bila u svojim najboljim sezonama ili bi je upropastio?

  • Garant će Jack crknut u zadnjoj epizodi, bio bi i red pošto je preživio nemoguće…
    A film bi ionako trebao pratiti radnju između 2. i 3. sezone…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861