BBC i Cinemax obnovili Ripper Street i Banshee za druge sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC i Cinemax obnovili Ripper Street i Banshee za druge sezone

BBC i Cinemax obnovili Ripper Street i Banshee za druge sezone

Nove zimske serije, Ripper Street i Banshee, danas su dobile narudžbe novih sezona. Britanski BBC One i američki Cinemax, sestrinski kanal HBO-a, obnovili su svoje nove serije usred emitiranja prvih sezona. Ripper Street je dosad odradio pet, a Banshee tek tri epizode.

Ripper Street je britanska povijesna serija smještena u London 1889. godine; prati trojac policajaca zaduženih za prenapučenu i siromašnu četvrt Londona. U glavnim ulogama su Matthew Macfadyen, Adam Rothenberg i Jerome Flynn, kojeg ćemo uskoro ponovo gledati kao Bronna u trećoj sezoni Igre prijestolja.

Banshee, pak, je prva originalna produkcija američkog Cinemaxa. Akcijska serija producirana u duhu ostatka programa s kanala, čiji je moto “Tits or GTFO”. Prati prevaranta koji preuzima identitet šerifa malog gradića, dok ga lovi druga grupa kriminalaca. Najčešće se spominje kao “serija koju producira autor True Blooda“, no Alan Ball (nažalost) nema scenarističkih zadaća ovdje. Dugogodišnji redatelj Housea, Greg Yaitanes, također je izvršni producent.

Druge sezone obaju serija najavljene su za iduću godinu.

http://www.youtube.com/watch?v=ZCHGfmLenmc

3 komentara
  • Eto mi razloga da počnem pratit Ripper Street :)

    Očekivano za Banshee, serija je za sad pun pogodak, bez obzira što “ne vrvi sisama” ;)

  • steta za ripper street…nakon coppera i oni odose..f..k..nazalost sucker sam za sve serije tog tipa..dobro ostaje hell on w. i vraca se sherlock na novu godinu pa se imam cemu veseliti,ali stvarno je steta za ovo…glavno da su banshee produljili..ocigledno ima ljudi koji zele ivanu gledati golu..nije losa serija samo ima dosta wtf momenata i to ne u pozitivnom smislu…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861