TNT i TBS predstavili nove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT i TBS predstavili nove serije

TNT i TBS predstavili nove serije

Pred kraj upfrontova, svoje rasporede predstavili su TNT i sestrinski TBS. Radi se o kabelskim mrežama, pa rasporedi i nisu toliko bitni, no predstavljalo se nešto podjednako zanimljivo – nove serije.

Što se nadolazećeg ljeta tiče, TNT će emitirati 7 serija. Od starih to su The Closer, Saving Grace, Dark Blue, Leverage i Hawthorne. A nove su dvije, Memphis Beat s Jasonom Leejem i Rizzoli & Isles s Amy Harmonom.

Poznat je i naziv Spielberovog projekta, serije koja će se baviti invazijom izvanzemaljaca na Zemlju (ne miješati sa Terra Novom), u kojoj će glavne uloge tumačiti Noah Wyle i Moon Bloodgood. Serija trenutno nosi naziv Fallen Skies.

Ostale nove serije su: Graysmith, Green Detective, Brain Trust, Miss Philly i Dear God.

Na Miss Phillyu radi, između ostaloga, dobro poznati Jamie Foxx, na Dear Godu Mark Gordon,  Mark Burnett, Roma Downey, Deborah Spera i Joel Fields, stoga bi te dvije serije trebale plijeniti najviše pažnje.

Vraćamo se još malo Spielbergovom Fallen Skiesu. Serija bi trebala početi sredinom sljedeće godine, a puštena je i prva najava u kojoj je serija nazvana “događajem godine”. Dakako, rana najava je objavljena na posebnom TNT-ovom eventu, tako da je zasada nedostupna javnosti.

Pročitaj još

TBS je potvrdio datum početka novog late night showa Conana O’Briena, biti će to 8. studenog.

TBS je predstavio i tri nove jednosatne serije The Wedding Band, The Rabbit Factory i The Catch, te animirane serije Good and Evil i The Black Family.

The Wedding Band je serija o četirima prijatelja iz benda za vjenčanja (iznenađenje), The Rabbit Factory je detektivska serija, a The Catch se vrti oko udovca koji ponovo ulazi u svijet izlazaka. Good and Evil je animirana serija o dvojici braće, uzornom i zločestom, kojima glasove posuđuju Stanley Tucci i Steve Buscemi, a The Black Family predstavlja miješanu obitelj crnaca i bijelaca – prezimena Black.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861