Tjedan 5.07. – 11.07. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 5.07. – 11.07.

Tjedan 5.07. – 11.07.

Kreću Warehouse 13, Haven, Eureka, The Glades te Childrens’ Hospital.

Ponedjeljak, 5.07.

The Secret Life of the American Teenager – čuli ste za lošu glumu Bristol Palin, sada je možete vidjeti na djelu kada uleti u Amyinu sobu u studentskom domu.

U drugoj epizodi Hugea Will svih šokira kada se iznenada zaljubi, a novi kamper useli se u Camp Victory.

Također se prikazuju i nove epizode Make It or Break It te Persons Unknown.

Utorak, 6.07.

Warehouse 13 deklariran je kao serija sa najvišim ocjenama u povijesti kanala SyFy, a sada se započinje emitirati u svojoj drugoj sezoni. U novim epizodama saznajemo sudbinu Artieja, odgovor na pitanje da li je Leena negativka ili nije, te o čemu zapravo spletkari MacPherson. Tokom sezone prikazat će se i poseban specijal-križanac mračnijeg Warehousea 13 i ležernije Eureke.

Law & Order: Criminal Intent emitira finale svoje devete sezone, a Ralph Macchio gostuje kao lik koji je upleten u lanac psećim borbama.

Osim navedenih serija ovaj utorak prikazuju se i Hawthorne, The Hills, Pretty Little Liars, Rescue Me i The City.

Srijeda, 7.07.

Hot in Cleveland vraća se i ovog tjedna u novoj epizodi kada gostuje Huey Lewis, i to kao bivši dečko Victorije.

Četvrtak, 8.07.

Počinje 12. po redu američki Big Brother. We’re just sayin’. U novoj Futurami Bender se baca u političke vode te nastoji promovirati “roboseksualne” brakove.

Petak, 9.07.

Nova serija na SyFyju naziva Haven inspiraciju nalazi u Kingovom hororu The Colorado Kid. Haven se, kao i Eureka koja novu sezonu započinje istog dana, vrti oko neobičnih događanja u neobičnom gradiću. FBI agentica poslana je pronaći bjegunca iz zatvora, a kako to obično biva, bjegunac je već mrtav i to pod tajanstvenim okolnostima.

Već spomenuta Eureka ugostuje nama uvijek simpatičnog Gaiusa Baltara (alter ego Jamesa Callisa) u svom otvaranju četvrte sezone, pa ove godine očekujte još luđi grad sa još luđim genijalcima.

Pogledajte i treću epizodu britanskog IT Crowda, kada Ronov život promijeni loša sreća, a Jen se uplete u rock bend.

Subota, 10.07.

Na CBS-u se premijerno emitira kanadska serija The Bridge, koja se na CTV-u u svojoj prvoj sezoni već vrtila od ožujka to lipnja ove godine. Riječ je o još jednoj policijskoj drami, a most u naslovu dijeli bogato susjedstvo Toronta od onog siromašnog.

Nedjelja, 11.07.

Dvije nove serije započinju ove nedjelje. Proceduralni kriminalistički The Glades premijerno se prikazuje na kanalu A&E, a Childrens’ Hospital, inače web serija, sada svoju prvu sezonu prikazuje na TV-u – satirična komedija prati 5-minutne komentare doktorice Cat Black te bez dlake na jeziku ismijava puno poznatije medicinske drame poput Grey’s Anatomyja i Hitne službe.

Nakon dva tjedna pauze i oporavljanja od zadnje prikazane scene vraća se True Blood u epizodi zvanoj “Nine Crimes”, a u novom The Gatesu dogodi se provala, dok srednjoškolka dvoji oko svog starog dečka vukodlaka ili novog dečka, sina šerifa u gradu.

U novom Entourageu E se složi pomoći Drami u novoj ulozi, a Ari je neobično nervozan kad se priprema za susret sa Jerryjem Jonesom.

Prikazuju se i nove epizode Army Wivesa, Drop Dead Dive, Hunga, Leveragea i Sons of Tucsona.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861