Stižu narudžbe s NBC-a: špijunski trileri i povratak Katherine Heigl – serijala.com
Trenutno čitaš
Stižu narudžbe s NBC-a: špijunski trileri i povratak Katherine Heigl

Stižu narudžbe s NBC-a: špijunski trileri i povratak Katherine Heigl

FOX je odradio svoje narudžbe, a nakon njega, i NBC je dao zeleno svjetlo prvoj grupi pilota. Među njima su tri drame (Allegiance, State of Affairs, The Odyssey) i sitcom Marry Me.

State of Affairs na papiru zvuči kao NBC-ev Scandal – riječ je o vrhunskoj CIA-inoj analitičarki Charleston “Charlie” Tucker (Katherine Heigl) koja je zadužena da predsjednici SAD-a (Alfre Woodard) svaki dan donosi ključne probleme nacionalne sigurnosti. Charlie je, međutim, u bliskim odnosima s predsjednicom i zato što je bila zaručena za njezinog sina dok nije poginuo u terorističkom napadu. Kako se to samo poklopilo.

Allegiance je serija adaptirana prema izraelskom originalu i u biti je The Americans 2014. U središtu je radnje CIA analitičar (hm, gdje smo to već čuli?) koji se bavi odnosima s Rusijom, a koji saznaje da su njegovi roditelji zapravo već godinama deaktivirani ruski špijuni. ( cue dramatic chipmunk ). I imaju misiju. Preobratiti njihova sina u ruskog agenta. ( DUN-DUN. ) U glavnim su ulogama Gavin Stenhouse, Scott Cohen i Hope Davis.

Allegiance - Season Pilot

The Odyssey je “međunarodni triler o neočekivanom sukobu vojnikinje, korporativnog odvjetnika i političkog aktivista nakon ubojstva ključnog Al Quaedinog operativca u misiji u sjevernoj Africi.” Čovjek genijalnog imena Adewale Akinnuoye-Agbaje, iliti Mr. Eko iz Losta, je među glumačkom postavom, uz Annu Friel, koju smo obožavali u Pushing Daisies.

odyssey1

Marry Me dolazi od autora Happy Endingsa, Davida Caspea, a u glavnoj ulozi ima Casey Wilson — također posuđenu iz još neprežaljenih Happy Endingsa. Ken Marino je također u glavnoj ulozi, što Marry Me ekspresno stavlja na našu listu najzanimljivijih novih najavljenih serija. Tooken, još lani naručena komedija koju supotpisuje Tina Fey, sada je preimenovana u Unbreakable Kimmy Schmidt. Ellie Kemper (Bridesmaids, The Office) je u glavnoj ulozi kao djevojka koja bježi iz “doomsday kulta” i započinje novi život u New Yorku.

Marry Me - Season Pilot

Kroz idućih će nekoliko dana vrlo vjerojatno stići još narudžbi s NBC-a, a sve trailere za novonaručene serije moći ćemo pogledati u ponedjeljak.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861