Objavljeni datumi premijera Killinga, Game of Thronesa – serijala.com
Trenutno čitaš
Objavljeni datumi premijera Killinga, Game of Thronesa

Objavljeni datumi premijera Killinga, Game of Thronesa

Standardno, kao i svakog siječnja, mreže se okupljaju na TCA (udruženje televizijskih kritičara) press touru, kako bi predstavile svoje nove serije i objavile datume premijera. Tako je HBO napokon prekinuo šutnju o startu Game of Thronesa.

Dugoiščekivana HBO-ova serija tako će s prikazivanjem krenuti u nedjelju, 17. travnja. Prva sezona sastoji se od 10 epizoda. No, zasad nije objavljen datum premijere nove sezone Tremea, za kojeg se očekivalo da će biti sparen s GoT-om. Također, mini-serija Mildred Pierce, s Kate Winslet u glavnoj ulozi, emitirat će se prije početka GoT-a, od 27. ožujka. HBO za 2011. sprema još tri nove serije – Luck, dramsku seriju s Dustinom Hoffmanom, čiji scenarij za pilot potpisuje David Milch, a režiju Michael Mann, te humoristične serije Enlightened, s Laurom Dern u glavnoj ulozi i Girls Lene Dunham, čiji je izvršni producent Judd Apatow.

AMC je, s druge strane, objavio da će The Killing s emitiranjem krenuti u nedjelju, 3. travnja. Mreža je također potvrdila da su Mad Meni obnovljeni za 5. sezonu, no nisu se izjasnili kada će doći na male ekrane. S obzirom da će nova sezona Breaking Bada (odnosno, Kad tata prolupa – potencijalni hrvatski prijevod serije koji kruži internetom) sada krenuti preko ljeta, postoji mogućnost da Mad Meni startaju nešto kasnije nego inače. Još jedna prepreka koja stoji standardnom lansiranju nove sezone jest činjenica da Lionsgate još nije sklopio novi ugovor s kreatorom serije, Matthewom Weinerom. Najgora opcija jest da nova sezona bude pomaknuta na siječanj/veljaču 2012.

Breakout Kings, serija autora Prison Breaka, drama čiji je pilot prvotno snimljen za FOX, a kojeg je mreža odbacila na prošlogodišnjim upfrontsima, emitirat će se na A&E-u, i to svake nedjelje, počevši od 13. ožujka. Mreža također nastavlja sa proširivanjem niza docu-reality showova – potaknuti uspjehom Interventiona i Hoardersa, na mrežu ovog siječnja stiže Heavy, show o ljudima koji se suočavaju s problemima prekomjerne težine te Relapse, o ovisnicima koju su se nakon rehabilitacije ponovno vratili drogi. Podsjećamo, A&E će ovog ljeta emitirati i drugu sezonu krimi serije The Glades.

I na posljetku, Starz je potvrdio da Spartacus: Blood & Sand nije mrtav te da je sada samo upitno kada će se vratiti na male ekrane, s obzirom da još nije pronađena zamjena za zvijezdu serije, Andya Whitfielda, koji boluje od raka. Podsjećamo, prequel Gods of the Arena počinje s emitiranjem u petak, 21. siječnja.

4 komentara
  • U Breakout Kings sam polagao velike nade jer na njemu radi ekipa koja je bila zaslužna za Prison Break, čak ni radnja ne odskače previše, ali kad je FOX odbio, a još gore, kad je A&E preuzeo, sumnjam da će to biti nešto posebno.

  • Nadam se da prijevod Breaking Bada nije smislio neki meni poznati prevoditelj.. Zvuči kao da je dječja serija..

  • Kad tata prolupa je odlican prijevod IMO… Istina da moze navesti na krivi dojam o seriji, al bar nije neki lame prijevod tipa “Kriza srednjih godina”

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861