MTV postavio novi osobni rekord – serijala.com
Trenutno čitaš
MTV postavio novi osobni rekord

MTV postavio novi osobni rekord

Vjerojatno vam je dosadilo konstantno čitati o fenomenu koji je Jersey Shore i o njegovoj dominaciji američkim primetimeom, no reality div ne prestaje s obaranjem rekorda.

Ovaj put, premijerna epizoda treće sezone reality hita privukla je nevjerojatnih 8,45 milijuna gledatelja. To je čak 38% iznad gledanosti finala druge sezone, koje je emitirano prije samo 3 mjeseca. Show je imao 4.2 rating u A18-49, čime je potukao apsolutno sve na velikim mrežama (CSI, Mentalista, Shit My Dad Says, Wipeout, između ostalog), osim Grey’s Anatomy, s kojim se izjednačio, i Big Bang Theorya (4.4). Preko ljeta to možda i nije bio toliki uspjeh, ali sad, kad se emitira paralelno s najgledanijim serijama u Americi, to je poprilično impresivno.

Jersey Shore je ovom premijerom tako postavio novi rekord za najgledaniju seriju ikada na MTV-u, a s obzirom da je preko ljeta gledanost showa konstatno rasla, nemojte se čuditi ako za finale 3. sezone vidite i 5.0 rating u A18-49.

Za usporedbu, 4. sezona Mad Mena prosječno je imala 2,92 milijuna gledatelja, Fringe u svojoj 3. sezoni privuče nešto ispod 5 milijuna, a HBO-ov Treme u prvoj sezoni nije uspio privući niti milijun gledatelja. No, ako ste već izgubili sve nade i vjerujete da nema pravde na ovom svijetu, onda ćemo vam samo reći da je TLC otkazao Sarah Palin’s Alaska.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861