Kuda ide ovaj svijet? – serijala.com
Trenutno čitaš
Kuda ide ovaj svijet?

Kuda ide ovaj svijet?

Nažalost, ovo nije prvoaprilska šala. MTV-ev trashfest od reality showa, Jersey Shore, obara rekorde gledanosti te je u četvrtak bio najgledanija serija na američkoj televiziji.

Kvazi “reality” show, koji je 99% isceniran te prati nekolicinu promiskuitetnih pijanaca iz New Jerseya kako rasturaju Miami, uspio je privući 5 milijuna gledatelja, te pridobiti 2.5 rating u traženoj demografiji od 18-49 godina. Time je nadmašio CBS-ov Big Brother i FOX-ov So You Think You Can Dance, kao i originalnu igranu seriju Rookie Blue na ABCu. Ovotjedna epizoda showa 6% je slabije gledana od prošlotjedne premijere.

Činjenica jest da je ljeto i da američka publika tada okreće pozornost na kabelske mreže, no ovo je stvarno sramotno. Reći ćemo samo da jedva čekamo jesen te nove sezone Dextera, Sons of Anarchya i Modern Familya te premijeru Boardwalk Empirea.

Prošli tjedan TVAddict.com složio je jednostavnu infografiku koja govori sama za sebe:

Koga biste radije gledali, prekvarcanu žabu ili prekrasnu Christinu Hendricks?
Koga biste radije gledali, prekvarcanu žabu ili prekrasnu Christinu Hendricks?
Komentari (1)
  • Evo, ja moram priznati da sam gledao prvu epizodu (iako sam u prvoj sezoni odustao na početku) samo zato što nisam imao što gledati i znam koliko su ti ljudi glupi, ali show je jednostavno zarazan i morao sam skinuti drugu epizodu. Ne mogu prstom uprijeti zašto, ali vjerujem da je to zbog toga što se svi volimo smijati douchebagovima ili možda zato što je taj show kao dokumentarac koji pokazuje najprimitivnije stvorove i njihov način ponašanja.

    Sramim se zbog toga što gledam ovo, ali jednostavno ne mogu prestati…

    BTW: http://www.youtube.com/watch?v=U5g5QWx5JiQ

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861