Human Target: Drugo žensko pojačanje – serijala.com
Trenutno čitaš
Human Target: Drugo žensko pojačanje

Human Target: Drugo žensko pojačanje

Druga sezona najbolje nove akcijske serije protekle sezone, FOX-ovog Human Targeta, počinje 24. rujna. Po informacijama koje pristižu, čini se kako će biti promjena. Tvorcu serije Jonathanu E. Steinbergu će se pridružiti izvršni producent Chucka, Matthew Miller, dolazi novi šef zadužen za pozadinsku glazbu, a i glavna glumačka postava je dobila prvo žensko pojačanje.

No to nije sve, obećavaju dinamičniju priču, akciju podižu na novu razinu, a Mark Valley je objasnio kako će zbog cliffhangera s kraja prve sezone prvo žensko pojačanje, odnosno, Indira Varma, biti njihova šefica. Uza sve to, promjenama još uvijek nema kraja. Naime, potvrđeno je i drugo žensko pojačanje.

Bit će to Janet Montgomery (Entourage), kojoj će pripasti uloga Ames, koja je opisana kao vješta i iskusna kradljivica koja će završiti asistirajući Chanceu i ekipi na novim zadacima.

Od starih likova ćemo ponovno vidjeti Baptistea (Chanceovog bivšeg suradnika), te Mariu (Chanceovu bivšu djevojku), no ni tu nije kraj. Moguće je da ćemo još neku od gostujućih uloga prve sezone vidjeti i u drugoj.

Promijenjen je i dan emitiranja, o čemu smo već pisali, ali nije zgorega podsjetiti. U novoj sezoni će se serija emitirati petkom, što je crni dan za serije (osim za Smallville). Zanimljivo, ali na to je FOX odgovorio da je X-Files imao dobru gledanost kad se emitirao petkom, stoga ih novi termin ne brine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861