HTV-ovi aduti House, Glee i Simpsoni među najpopularnijima na IMDb-u i Facebooku – serijala.com
Trenutno čitaš
HTV-ovi aduti House, Glee i Simpsoni među najpopularnijima na IMDb-u i Facebooku

HTV-ovi aduti House, Glee i Simpsoni među najpopularnijima na IMDb-u i Facebooku

Putem press objave s Hrvatske televizije: 

Dr. House druga najtraženija serija na svijetu! U top 10 još i 24, Tračerica i Glee! Najjače adute svjetske tv produkcije gledate na HRT-u!

Najveća internetska baza filmskih podataka IMDB objavila je listu najtraženijih glumaca, filmova i serija u proteklih deset godina.

Top 10 najtraženijih u najpoznatijoj svjetskoj bazi podataka iz showbussinessa pokazuje koji su glumci i hitovi najviše zagolicali maštu  obožavatelja na planetu.

Dok su u top 10 najtraženijih glumaca dominirale megazvijezde te su prva tri mjesta pripala Johnnyju Deppu, Bradu Pittu i Angelini Jolie, u ostalim kategorijama bilo je velikih iznenađenja.

Tako se “Dr. House“ našao na drugom mjestu liste najtraženijih serija, nadmašivši time neke od najrazvikanijih serija posljednjeg desetljeća. Karizma briljantnog doktora očito nema granica, jer je dokazano uspjela zaraziti obožavatelje na cijelom planetu.

Osim najtraženijeg doktora koji na HTV-u ordinira svakog ponedjeljka i četvrtka, još tri serije s HTV-ovog programa stekle su ovu laskavu titulu i završile u top 10.

Jedna od njih je vrhunska akcijska uspješnica “24“ čija osma sezona premijerno kreće 7. veljače te dvije fenomenalne serije za mlade “Glee“ i “Tračerica“.

Kako ove hit serije obožava i naša publika tako još jednom možemo potvrditi da smo u skladu sa svjetskim trendovima i, naravno, da gledamo vrh svjetske televizijske produkcije.

“Dr. House“, “Dva i pol muškarca“ i “Simpsoni” proglašeni najkomentiranijim serijama na Facebooku u 2011.!

Jedna od najpopularnijih televizijskih serija “Dr. House“, čiju šestu sezonu upravo pratimo na HTV-u, može se podičiti još jednom titulom – u 2011. proglašena je najkomentiranijom serijom na Facebooku.

Ova hit serija s neponovljivim Hughom Lauriem, nadmašila je tako sve konkurente i zauzela prvo mjesto prestižne top liste na najbrže rastućoj i najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice.

Istodobno, genijalni i ekscentrični junak ove vrhunske uspješnice dr. House ponio je titulu najkomentiranijeg lika u televizijskim serijama.

No, tu novostima nije kraj, drugo mjesto zauzela je također jedna serija s HTV-ova programa – popularni sitcom “Dva i pol muškarca“, dok je treće mjesto pripalo fenomenalnim “Simpsonima”, još jednoj hit seriji s HTV-ova repertora.

Serije koje možete pratiti samo na programu Hrvatske televizije zauzele su tako prva tri mjesta najkomentiranijih tv showova na najpopularnijoj društvenoj mreži, što je još jedan dokaz kvalitete i atraktivnosti programa HTV-a.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861