Hawaii, LOLA najiščekivanije nove serije? – serijala.com
Trenutno čitaš
Hawaii, LOLA najiščekivanije nove serije?

Hawaii, LOLA najiščekivanije nove serije?

James Hibberd s The Live Feeda prenosi rezultate istraživanja koje je proveo Program Pulse Premiere Tracking na 600 ispitanika, a radi se o informiranosti publike o novim serijama te koje će od njih gledati ove jeseni.

Po tim je rezultatima izrađena ljestvica top 10 novih serija. Prvo mjesto dijele, shocker, remake i spinoff – Hawaii Five-0 (CBS) te Law & Order: Los Angeles (NBC). Na trećem je mjestu prva originalna serija, i to NBC-ev The Event.

Ostatak ljestvice pomalo je začuđujuć, jer na njoj nema ABC-evog No Ordinary Familya niti njihovog hvaljenog sitcoma Better With You, kao ni FOX-ove drame Lonestar. Na četvrtom je mjestu CBS-ov sitcom Bleep My Dad Says, a peto mjesto dijele tri serije – Outsourced (NBC), Nikita (The CW), i Blue Bloods (CBS). Iza njih se nalazi FOX-ov sitcom Raising Hope, a kraj ljestvice zauzimaju NBC-ev Undercovers, CBS-ovi Defendersi i sitcom Mike & Molly te CW-ov Hellcats (seriously?).

I prijašnjih je godina bilo sličnih istraživanja, i iako je, naravno, ljestvica bila točna za neke od serija, bilo je tu i mnogo promašaja. Zar itko očekuje da će CW-ov Hellcats imati veću gledanost i biti uspješniji od Lonestara, ili pak No Ordinary Family?

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861