Hawaii i Shit My Dads Says najiščekivaniji – serijala.com
Trenutno čitaš
Hawaii i Shit My Dads Says najiščekivaniji

Hawaii i Shit My Dads Says najiščekivaniji

Kažu da je statistika točan skup netočnih podataka… Posljednje istraživanje javnosti o najuzbudljivijim novim jesenskim serijama ponovo ističe Hawaii-Five-0 kao glavnog favorita publike.

Rezultati su sljedeći:

  1. Hawaii-Five-0 (CBS)
  2. Shit My Dad Says (CBS)
  3. Running Wilde (FOX)
  4. Raising Hope (FOX)
  5. Mike & Molly (CBS)
  6. My Generation (ABC)
  7. Law & Order: LA (NBC)
  8. Outsourced (NBC)
  9. Secret Millionaire (ABC)
  10. Love Bites (NBC)

Istraživanje se sa našom listom obećavajućih 10 novih serija poklopilo dva puta – kod Raising Hope te Shit My Dad Says.

Usporedbe radi, lani su prema istom istraživanju najišćekivaniji bili NCIS: LA, The Cleveland Show, Accidentally On Purpose, The Good Wife i FlashForward. Dvije od navedenih (AoP, FF) otkazane su nakon prve sezone, a tek je jedna osvojila kritičare (The Good Wife). The Cleveland Show je kvalitetom grozno podbacio, a za NCIS: LA su ionako svi bili spremni kladiti se u prvorođenog sina (ili kćer, ili kćer…) da će biti hit među gledateljima (i bio je). Što samo potvrđuje da predsezonski buzz ne apsolutno ništa nakon pilota. Pitajte producente FlashForwarda i V-a.

U odnosu na prethodno istraživanje, doduše druge agencije, od razvikanijih naslova, sa popisa najiščekivanijih nestali su The Event, Law and Order: Los Angeles i Nikita.

Istraživanje NewMediaMetricsa provedeno je nad više od 3,000 ispitanika, u dobnom rasponu od 18 do 54 godine. Obuhvaća isključivo broadcast mreže, dakle ABC, CBS, The CW, FOX i NBC, stoga nema nekih iznimno očekivanih kabelskih serija, poput Boardwalk Empirea ili The Walking Deada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861