Game of Thrones se i ove godine najviše skidalo sa torrenata – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones se i ove godine najviše skidalo sa torrenata

Game of Thrones se i ove godine najviše skidalo sa torrenata

I dok čekate našu listu najboljih serija godine, evo jedne slične liste, one najpopularnijh serija — na torrentima. Očekivano i predvidljivo, već četvrtu godinu za redom to je Igra prijestolja, koja je za svoju petu sezonu “osvojila” titulu najpiratiziranije serije godine.

Potvrđujući da se radi o globalno najpopularnijoj seriji današnjice, Game of Thrones je prvog pratitelja iza sebe ostavio sa duplo manje ilegalnih preuzimanja. Prva trojka ista je kao i lani– Igru prijestolja slijede The Walking Dead te još uvijek popularni The Big Bang Theory, sada već u devetoj sezoni.

Za njima slijede Arrow i The Flash, koji se ove godine na listi pridružio svom starijem kolegi. Do njih se ugurala jedna od najrazvikanijih novih serija godine, Mr. Robot, ali nije jedina debitantska serija na ovom popisu. Anksioznom Elliotu pridružuje se vesela Supergirl, koja se ovdje vjerojatno našla jer… uh. Recimo da ju se čekalo s određenom znatiželjom, a mali uzorak epizoda nije stigao razvodniti prosjek nakon početnog hypea? Možda?

Tablicu je sastavio i podatke prikupio blog TorrentFreak, no nemojte se previše oslanjati na brojke. Šture su, okvirne, nepouzdane i prikupljene s manjeg broja izvora, no pretpostavit ćemo da dovoljno dobro ilustriraju što je danas popularno.

  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead
  3. The Big Bang Theory
  4. Arrow
  5. The Flash
  6. Mr. Robot
  7. Vikings
  8. Supergirl
  9. The Blacklist
  10. Suits
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861