FX želi Whedona i O’Briena – serijala.com
Trenutno čitaš
FX želi Whedona i O’Briena

FX želi Whedona i O’Briena

Hoće li Joss Whedon konačno napraviti pravu stvar i otići na kabelsku televiziju? Ili barem ne k Foxu?

Naime, na TCA (Television Critics Association) panelu kabelske mreže FX, njihov predsjednik John Landgraf rekao je par zanimljivih riječi na tu temu:

Zapravo, zvali su njegovi predstavnici i dogovorili ručak. Mislim da bih trebao ručati s Jossom u narednih dva ili tri tjedna. Imam ogroman respekt prema njemu. Ne poznajem ga baš, no zbilja se veselim sastanku. Obožavam njegov rad.

Da se ne poveselite prerano, ovo izgleda baš kao što i piše, radni ručak. Možda se iz ovog izrodi nešto, možda i ne.

Osim toga, Landgraf je rekao da se ove godine vraća Rescue Me sa 10 epizoda, te dodatnih 9 sljedeće godine, a hoće li to biti zadnje epizode ostaje vidjeti, no dobre su šanse da bude tako.

Na neizostavno pitanje o O’Brien / Leno situaciji na NBC-u, Landgraf je odgovorio da bi u sekundi angažirao Conana O’Briena ukoliko bi ovaj htio doći na kabelsku televiziju.

FX je Foxova kabelska mreža (Fox eXtended), a na njihovom panelu bio je i Foxov predstavnik. Potvrdio je ono što se već zapravo zna – da je Fox itekako zainteresiran za O’Briena, te da mu je već pristupio:

Ideja je tek u začetku, no prilično smo zainteresirani za suradnju sa Conanom. Još je prerano reći gdje će biti, no važno je gdje Conan želi biti.

Zadnja se rečenica odnosila na mogućnost da Conan dobije emisiju na “malom ili velikom bratu”, FX-u ili Foxu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861