FX objavio datume premijera – serijala.com
Trenutno čitaš
FX objavio datume premijera

FX objavio datume premijera

Dva dana nakon što su dali zeleno svjetlo za snimanje nove drame, American Horror Story, s FX-a su objavili i jesenske datume premijera.

Iako nemaju velik broj originalnih serija jer su kabelska mreža, riječ je o nekolicini značajnih i kvalitetnih serija čijem se povratku itekako radujemo.

Kao što je i obećano, produžena treća sezona Archera započet će ranije nego inače – tri tjedna u rujnu, počevši od četvrtka, 15. rujna, emitirat će se iza Sunny in Phillya , a zatim od 6. listopada to mjesto na rasporedu preuzima treća sezona The Leaguea.

Sons of Anarchy standardno se vraća početkom rujna (u utorak, 6.9., da budemo precizniji), dok nova drama American Horror Story, o kojoj smo ranije pisali, kreće s emitiranjem u srijedu, 5. listopada.

U zimskom dijelu sezone očekuje nas ostatak Archerove treće sezone, dodatnih 13 epizoda, kao i nova sezona Justifieda te vrlo vjerojatno još jedna nova dramska serija. Trenutno su na razmatranju još Outlaw Country i Powers.

Od trenutno aktualnih serija, Louie i Wilfred završavaju svoje sezone 8. rujna, a Rescue Me dan ranije. Dok očekujemo obnovu Louieja i Wilfreda, ovo je posljednja sezona za Rescue Me.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861