Comic-Con 2011, prvi dan – serijala.com
Trenutno čitaš
Comic-Con 2011, prvi dan

Comic-Con 2011, prvi dan

Comic-Con, najveći svjetski kongres ljubitelja stripova, filmova i televizije, započeo je vrlo skromo još 1970. Tristotinjak ljudi je sudjelovalo na prvom Comic-Conu, a fenomen se toliko povećao i raširio da su konvencijske dvorane San Diega prošle godine bile domaćin 130.000 posjetitelja, s još milijunima zainteresiranih, koji su ispred svojih monitora čekali na svaku vijest, informaciju i sitnicu. Comic-Con traje od četvrtka do nedjelje, s kratkim pregledom u srijedu. Što se jučer događalo na Comic-Conu 2011. pročitajte u nastavku.

FX je imao panele za svoje serije, Wilfred i Archer, a što se pričalo i događalo možete pročitati na HitFixu. Alan Sepinwall bio je na panelu za sjajnu animiranu seriju Archer, gdje je Adam Reed odgovarao na pitanja o mogućem filmu. Sepinwall je bio i moderator na panelu za najnoviju FX-ovu humorističnu seriju Wilfred, gdje je bila prikazana čak i jedna od budućih epizoda.

Sepinwallov kolega, Daniel Fienberg, live-blogao je što se događalo na panelu za Dextera, i ono bitnije, Showtime je prikazao trailer za šestu sezonu, zajedno s trailerom za njihovu nadolazeću dramu Homeland. Homeland i Dexter dolaze na male akrane 2. listopada. Ako želite pogledati kako je izgledao panel za Dextera, možete to učiniti ovdje, u ne baš dobroj kvaliteti.

Dexter, šesta sezona

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i9XOzVXRCe8[/youtube]

Homeland

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j_dxFmQF264[/youtube]

Sarah Michelle Gellar se vraća na amle ekrane sa svojom novom serijem, Ringer, koja kreće ove jeseni na CW-u. SpoilerTV ima cijeli panel na svojim stranicama.

NBC je prikazao cijeli pilot za svoju najperspektivniju novu seriju Awake, a publika ga je pozdravila gromoglasnim pljeskom. Jason Isaacs, glavna zvijezda serije i Kyle Killen odgovarali su još petnaest minuta poslije na pitanja publike. Awake dolazi tek na zimu/proljeće 2012.

EW je razgovarao za showrunnerima i zvijezdama HBO-ovog hita Game of Thrones, a što su pričali pogledajte u video intervjuima ispod.

Pročitaj još

Michael Ausiello je popričao s princezom Comic-Cona Feliciom Day, o njenim budućim planovima, ali i o novoj sezoni njezine popularne web serije, The Guild.

AMC je predstavio nove slike iz druge sezone The Walking Deada, koji će krenuti s emitiranjem negdje oko Halloweena.

Klikni na zombija za cijelu galeriju

Izašao je i novi isječak za četvrtu sezonu Cartoon Networkovog Clone Warsa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o7XJdtb_pyc[/youtube]

…a vijest nevezana uz Comic-Con, no opet toliko (ne)važna, je što su procurili novi dijelovi propalog pilota Wonder Woman Davida E. Kelleyeovog. Gledajte i smijte se. Video je, nažalost, uklonjen.

Komentari (1)
  • nakon odgledanih 60 sekundi homelanda, uopće nemam volju za dalje. više liči na američku propagandu nego na kvalitetnu seriju.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861