American Horror Story dobio zeleno svjetlo – serijala.com
Trenutno čitaš
American Horror Story dobio zeleno svjetlo

American Horror Story dobio zeleno svjetlo

FX je dao zeleno svjetlo za snimanje American Horror Story, nove drame s impresivnom glumačkom postavom.

S mreže ne otkrivaju puno detalja o seriji, samo da je riječ o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange (Tootsie, Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.

Prva sezona imat će standardnih trinaest epizoda, a iza serije stoji Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee). Ako je suditi po Murphyevom zakonu (pun intended :) ), čeka nas briljantna prva sezona, popraćena drastičnim padom kvalitete u kasnijim epizodama.

FX za jesen sprema i novu sezonu Sons of Anarchya, kao i nove sezone humorističnih serija The League te It’s Always Sunny in Philadelphia, a gledatelji će moći uživati i u nekoliko epizoda animirane serije Archer, čija će produžena treća sezona regularno biti nastavljena s emitiranjem u siječnju. Još su dva pilota na FX-u u razmatranju za narudžbu, Outlaw Country i Powers.

2 komentara
  • Nasmijao sam se naglas na “Ako je suditi po Murphyevom zakonu (pun intended :) ), čeka nas briljantna prva sezona, popraćena drastičnim padom kvalitete u kasnijim epizodama.”

    I na pun i na komentar. Vidio sam Murphya na slici i odmah pomislio ‘ovo ce rulati na pocetku, i onda postat govno.’

    Nadam se da ce FX pickupati Powers, to je izgledalo interesantno.

  • Ne bih baš htio suditi po premisi, ali čini se zanimljivo. A i Ryan zna nešto napraviti, ali onda i zeznuti stvar, tako da….
    A što se tiče ove druge dvije, outlaw mi baca na justified, a powers na nekakav procedural sa moćima.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861