CW predstavio raspored, The Flash od jeseni — prvi teaser – serijala.com
Trenutno čitaš
CW predstavio raspored, The Flash od jeseni — prvi teaser

CW predstavio raspored, The Flash od jeseni — prvi teaser

Kao posljednja broadcast mreža, CW je predstavio svoj raspored. Obzirom da im se primetime program proteže kroz samo dva sata od ponedjeljka do petka, nema puno mudrovanja. The Flash je na rasporedu od početka jeseni, ali ne u paru sa DC-jevim bratom Arrowom, kako bi sugerirala konvencionalna logika.

Ponedjeljak je uvijek bio problematičan dan za CW, a mreža ga želi unormaliti selidbom uspješnog lanjskog debitanta, Vampire Diaries spin-offa The Originals. Slijedi ga nova serija, jednosatna komedija Jane the Virgin, adaptacija venezuelanske telenovele.

Vjerujući da je Barry Allen sposoban uspjeti bez pomoći uspješnije serije iza sebe, CW će njime otvoriti program utorkom, u paru sa veteranskim Supernaturalom kojeg nadnaravne sile drže živog i u desetoj sezoni, bez naznaka kraja. Doduše, CW je odustao od njegovog planiranog spin-offa, slično kao što je CBS jučer odbacio inverzni HIMYM, How I Met Your Dad.

Jesenska srijeda identična je proljetnoj, a CW nije dirao ni raspored četvrtkom. Petak je rezerviran za non-scripted program.

Dan20.0020.3021.0021.30
PonedjeljakThe Originals*JANE THE VIRGIN
UtorakTHE FLASHSupernatural
SrijedaArrowThe 100
ČetvrtakThe Vampire DiariesReign
PetakWhose Line is it AnywayAmerica's Next Top Model

VELIKIM su slovima ispisane nove serije, dok zvjezdica (*) označava novo mjesto na rasporedu.

CW bi danas trebao predstaviti trailere svojih novih serija, barem onih jesenskih, a dok ih čekate, evo teasera za trailer novog CW-ovog superjunaka, The Flash:

https://www.youtube.com/watch?v=rnXsnR-2AvU

Sutra: Ništa sutra. Gotovo je sve. Gotovo! Slobodni smo! Ali ne mijenjajte program, jer uskoro slijedi naš izbor 10 najzanimljivijih predstavljenih novih serija. Ili barem izbor 10 predstavljenih novih serija.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861