CW-ovi traileri: Stiže novi superheroj, The Flash – serijala.com
Trenutno čitaš
CW-ovi traileri: Stiže novi superheroj, The Flash

CW-ovi traileri: Stiže novi superheroj, The Flash

Nakon što su se zadnjih dana na upfrontsima izredali Fox, NBC, CBS i ABC – na red je došao i The CW. Mreža s tragikomičnom gledanošću, ali koja uživa veliki ugled kod… nikoga baš. U vlasništvu CBS-a i Warner Bros. Entertainmenta (Time Warner), mreža je nastala 2006. spajanjem bivših programa, UPN-a i The WB-a. CW je naručio četiri nove serije, dvije za jesen i dvije za zimu/proljeće.

The Flash

Nakon uspjeha sa Arrowom, CW proširuje DC-jev stripovsko-televizijski portfelj na još jednu seriju — The Flash. Barry Allen alias Flash već je predstavljen sredinom sezone u Arrowu, šarmirao Felicity te zbrisao brzo kako se pojavio. Vraća se najesen u crvenom kostimu sparen sa zelenim streličarem, koji se pojavljuje u pilotu, a ne bismo imali ništa protiv pokojeg crossovera u narednim epizodama. Trailer izgleda vrlo šareno, zabavno i stripovski privlačno. Naravno da ćemo gledati i uvjeravati vas da nam vjerujete kad počnemo geekovati. Marvel možda ima filmove, ali DC će naredne sezone imati pet serija istovremeno na televiziji (prvi put u povijesti), a televizija je nama važnija.

http://www.youtube.com/watch?v=Y0IydEba1oY

Jane the Virgin

Jane The Virgin, pak, je adaptacija venezuelanske telenovele, koja je opisana kao niz nesretnih događaja gdje religiozna mlada Latinoamerikanka slučajno biva umjetno oplođena. Da, izgleda užasno kako i zvuči.

https://www.youtube.com/watch?v=xJLsrWW0HPo

http://www.youtube.com/watch?v=ptI8evHNPSo

Pročitaj još

iZombie

iZombie se bavi studenticom medicine koja se zaposli kod mrtvozornika kako bi došla do mozgova koje mora pojesti kako bi održala svoju ljudskost. No, kako pojede nečiji mozak, istovremeno naslijedi i sjećanja te osobe. A što radi s tom “moći”? Rješava ubojstva, naravno. Otpisali bismo seriju u startu, no iza nje stoji Rob Thomas (Veronica Mars, Party Down), tako da ćemo morati barem baciti pogled. Rađena je prema stripovskom predlošku, i to dosta dobrom, iz DC-jeve riznice. CW još nije predstavio trailer za seriju koja će se emitirati u zimkom dijelu sezone.

The Messengers

Znanstveno-fantastična serija u kojoj grupa nepovezanih osoba naizgled umre od energetskog pulsa kojeg je odaslao nepoznat objekt koji se srušio na Zemlju. Kada se probude, saznaju da je na njima odgovornost da spriječe prijeteću apokalipsu. Baš kao i iZombie, The Messengers će imati svoju premijeru u zimskom dijelu sezone i također trailer još nije predstavljen..

themessengers

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861