CW objavio datume premijera – serijala.com
Trenutno čitaš
CW objavio datume premijera

CW objavio datume premijera

CW je možda zadnji predstavio planove za jesen na upfrontovima prije mjesec dana, ali je prvi objavio datume kada će nove serije imati premijeru, odnosno već postojeće emitirati prve epizode novih sezona.

Novu jesensku sezonu otvorit će možda najjače oružje koje CW ima, Sarah Michelle Gellar. Legendarna zvijezda još legendarnije serije Buffy, ubojica vampira glumi u seriji Ringer, pomalo komplicranom trileru o sestrama blizankama s mračnim prošlostima. Pilot serije je dosada dobio iznimno pozitivne kritike i sve će ovisiti o promociji koju će seriji CW dati, a s adutom poput Gellar tu ne bi trebalo biti problema. Ovo je prvi televizijski projekt za Gellar od završetka Buffy 2003. Serija će zajedno s 90210 otvoriti sezonu u utorak, 13. rujna.

U istom tjednu premijeru će imati The Secret Circle, nova serija Kevin Williamsona, producenta The Vampire Diaries, o grupi vještica u malom gradu. Obje serije će imati premijeru u četvrtak, 15. rujna.

I zadnja nova serija Hart of Dixie s Rachel Bilson počinje emitiranje tek krajem mjeseca, 23.  rujna zajedno s Gossip Girl. Zašto se CW odlučio odgodit obje serije skoro dva tjedna nakon premijere većine nije jasno. Nagađa se da CW želi osigurati najbolju moguću promociju serijama, posebice posrnuloj GG, tako da će serije imati dva tjedna za promociju u gledanijim orginalnim epizodama, a ne u reprizama serija.

Evo i potpunog popisa datuma premijera:

Utorak, 13. rujan
20h – 90210
21h – Ringer [nova serija]

Srijeda, 14. rujan
20h – H8R [nova serija]
21h – America’s Next Top Model

Četvrtak, 15. rujan
20h – The Vampire Diaries
21h – The Secret Circle [nova serija]

Petak, 23. rujan
20h –  Nikita
21h –  Supernatural

Ponedjeljak, 26. rujan
20h – Gossip Girl
21h – Hart of Dixie [nova serija]

Kasnije će premijeru imati nova sezona One Tree Hilla, i to će ujedno biti i zadnja, oproštajna sezona, te dvije nove reality serije The Frame i Re-Modeled.

7 komentara
  • hm…mislila sam da ce to kod CWa sve biti ranije. Prosle godine je kod njih sezona pocela 8.9. al dobro pricekat cu na trash..

  • I evo ga: vampiri, zombiji, malodobne vještice, propale beverlyhillske ljubavi i slična teenagerska intelektualna sranja vrve iz svake pore njihovog rasporeda.
    Ostajem samo sa Nikiticom.

  • Ovo je prvi raspored CW-a od samog začetka mreže (dok još nisu ubili Gilmoreice, Veronicu Mars i sitcome) koji barem malo liči na nešto što bi stari WB imao. Kad još maknu 90210 i Tračbabu i ako ih zamijene normalnijim serijama, mogli bi dobiti jednog gledatelja natrag.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861