Comic-Con, dan drugi – serijala.com
Trenutno čitaš
Comic-Con, dan drugi

Comic-Con, dan drugi

Drugi dan Comic-Cona donio nam je mnoštvo novih detalja, video klipova i ludnice koja vlada hodnicima i dvoranama Convention Centra u San Diegu. Da, želimo biti tamo, a ne ispred odvratnih monitora gledajući što propuštamo. Ajmo mi vidjeti što nam je to točno drugi dan Comic-Cona donio.

Dexter je svoj panel imao još u četvrtak, no tek smo danas/jučer dobili lijepi čisti video od Showtimea, koji prikazuje prve scene iz pete sezone. Uživajte.

Starzov Spartacus je imao svoj panel u petak, pojavio se i Andy Whitfield, koji je dobio veliki pljesak i ovacije publike. Andy je priopćio publici kako su mu doktori rekli da je sad 100% spreman za nastavak snimanja, te je objasnio kako će se pojaviti u prvoj i zadnjoj epizodi prequela. Na Aussielo Blogu možete pogledati kako je vesela ekipa Spartacusa umalo uspjela skinuti hlače reporteru EW-a.

Najočekivaniji panel dana bio je onaj za AMC-jev The Walking Dead. Darabont, Kirkman i ekipa su imali Q&A seansu, te su predstavili prvi trailer, koji možete pogledati ispod. Trailer, koji je prikazan na početku i na kraju panela dobio je gromoglasni pljesak publike, a možemo priznati da su i nas trnci prošli i suze radosnice krenule niz obraze. Jedva čekamo da Walking Dead krene jer već sada izgleda kao da će šutati dupeta. Na pitanje hoće li serija imati glazbenu podlogu, odnosno soundtrack, Darabont je iz publike izvadio Beara McCrearya (Battlestar Galactica, Caprica, Sarah Connor Chronicles), te uz oduševljenje nazočnih obznanio kako mu je neizmjerno zadovoljstvo da će upravo on biti zadužen za glazbeni dio serije.

Britanski Digitalyspy je u backstageu razgovarao s glumcima i producentima, a video ćemo vam staviti ispod da ga možete pogledati.

Za ljubitelje Bonesa, također na stranicama EW-a možete pogledati kratki video intervju sa Davidom Boreaneazom i Emily Deschanel.

HBO je Con došao sa svojim najvećim hitom, True Bloodom. Producenti i glumci su imali svojih sat vremena za panel, odgovorili na brojna pitanja i prikazali teaser za ostatak sezone. Daniel Fienberg uživo je popratio događanja na panelu, pa izvještaj s toga možete naći ovdje. EW ima i skoro četverominutni intervju s Alanom Ballom, Sookie i Billom.

U velikoj H dvorani Convention Centera, publika je imala čast uživati u specijalnoj panelu u kojem su gosti bili J. J. Abrams i Joss Whedon. Staviti ćemo vam samo prvih deset minuta panela, a vi dalje slijedite linkove na SpoilerTV-u za ostatak razgovora. Sveukupno ima šest videa.

Alan Sepinwall s HitFixa-a bio je na panelima za NBC-jev The Cape, MTV-jev Teen Wolf i TNT-jev Falling Skies, pa njegov izvještaj sa sva tri događaja pročitajte ovdje. NBC je prikazao nekakav polu završeni pilot za The Cape, a čini se kako isti nije baš oduševio posjetioce. Malo smo razočarani priznajemo, no, ima vremena za popravak jer The Cape svoju premijeru ima tek u midseasonu. Za utjehu, slika Summer Glau i plave Morene Baccarin. Čini se da ni Morena nije oduševljena novom serijom Sumer Glau. E, pa Morena, nerado ti priznajemo, ali ni tvoj V nije baš pretjerano gledljiv. Slika je preuzeta sa Summer-Glau.net

Slušaj Morena, srce, ona scena alijenskog sexa ti nije baš trebala
Slušaj Morena, srce, ona scena alijenskog sexa ti nije baš trebala

SyFy je pak predstavio prvi trailer za svoj nadolazeći film sa Feliciom Day u glavnoj ulozi, Red. Red je nekakva izopačena moderna verzija popularne priče o crvenkapici. Nda… ali gledati ćemo zbog Feliše Dej. Jebiga.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861