Comic-Con, dan treći – serijala.com
Trenutno čitaš
Comic-Con, dan treći

Comic-Con, dan treći

Treći dan Comic-Cona. Da ne cmizdrimo kako nam je teško jer nismo tamo, odmah na bitno. Bez nekog redoslijeda:

TV.com ima je zgodne recapove panela, barem onih na kojima su bili, pa tako i za Fringe. U biti je Fringe izgleda bio najpopularniji panel dana, pa ako vas interesira sve u detalje, HitFix ima i log sa live bloga. U biti najbolje da pogledate koliko toliko normalnu snimku panela. Izgleda da nije bilo nekih epohalnih objava na panelu, tek poneke sitnice oko nove sezone za vjerne gledatelje.

The Event je isto bio prisutan, novu NBC-jevu serijaliziranu misterioznu dramu opisuju kao kombinaciju 24 i Losta, a bio je prikazan i koliko-toliko dovršen pilot. Recenzija, ili nešto slično tome, na HitFixu. Rezime – puno pitanja, malo odgovora, no što drugo očekujete od pilota?

I ekipa No Ordinary Familya pokazala je pilot, ipak je to serija koja svoju publiku traži upravo među posjetiteljima Comic-Cona. Hajlajt panela – Chiklisov odgovor na pitanje hoćemo li ikad vidjeti glavne likove u kostimima – “Listen, you don’t want to see me in lycra.” Čini se da su publika i kritika uglavnom zadovoljni pilotom.

Communityevci su isto bili na Comic-Conu i skoro gang bangali Michaela Ausiella. EW(ww). Zakon ekipa, pogotovo Chevy Chase u svom standardno senilnom stanju.

Ako još niste odustali od V-a, E!Online ima rezime panela na kojem se govorilo o novoj sezoni. Iskreno, nije nas previše briga za taj ćušpajz, pa ćete si morati sami pročitati najzanimljivije. Navodno Annina mama dolazi u posjet, to je uvijek zabavno. Morena je prezentirala svoju novu frizuru, sad je samo za nijansu udaljena od popularne “Kosorice” (fotografija u jučerašnjem članku).

Chuck svaku sezonu dočekuje kao zadnju, navodno ovogodišnji panel nije bio toliko zabavan kao lanjski, no najavljena / potvrđena su zanimljiva gostovanja. Tokom četvrte sezone čekaju nas: Olivia Munn, Dolph Lundgren, Nicole Richi te Isaiah Mustafa (The man your man could smell like, Swan dive, I’m on a horse, itd, znate već tko).

TVSquad.com pripremio je rezime sa panela animiranih serija, Family Guya, Simpsona, Futurame i The Cleveland Showa. Posljednje dvije ne rastaju se sa Comic-Conom ovog tjedna, njihovi će likovi posjetiti konvenciju u svojim nadolazećim epizodama. Futuramin posjet trebao bi biti posebno zanimljiv. Family Guyevci su čak pokazali dio nadolazeće nove Star Wars parodije, It’s A Trap! (treća po redu, dakle parodirat će Return of the Jedi).

Palite se na Vampire Diariese? Kul. Mi ne. Izvještaj ima Kristin Dos Santos, a evo i promo snimljen stilom “kamera ispod pazuha.”

Pročitaj još

Još par videa. Prvo, Stargate Universe, najava druge sezone:

Novi Dexter promo, za to uvijek ima publike:

Za kraj – fotografije AMC-jevih zombija i Starzovih gladijatora.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861