Casting: Raising Hope, NCIS, Parenthood – serijala.com
Trenutno čitaš
Casting: Raising Hope, NCIS, Parenthood

Casting: Raising Hope, NCIS, Parenthood

Posljednjih nekoliko dana sa svih su strana počele stizati vijesti o novim gostujućim ulogama u raznim serijama. Stoga, evo jedan kratki pregled:

  • D.B. Woodside, publici poznat po ulogama u 24 i Buffy, pojavit će se u nadolazećoj, trećoj sezoni NBC-evog Parenthooda. Glumit će doktora koji se zainteresira za Jasmine (Joy Bryant), što bi moglo otežati odnos između Jasmine i Crosbya. Prvi će se puta pojaviti u trećoj epizodi, a sezona kreće s emitiranjem tjedan dana prije nego većina serija, i to u utorak, 13. rujna.
  • FX-ov nadolazeći American Horror Story dobio je pojačanje u obliku Sylara. Zachary Quinto, koji se proslavio ulogom glavnog negativca u NBC-evim (ne)slavnim Heroesima, prvi će puta biti predstavljen u specijalnoj Halloween epizodi nove serije, koja će imati dva dijela. Prvi će se dio emitirati u regularnom slotu, 26. listopada, dok će drugi dio biti emitiran upravo na Noć vještica. Quintou je pripala uloga Chada, homoseksualca koji je bivši vlasnik kuće u koju se useljavaju Ben (Dylan McDermott)  i Vivien (Connie Britton) s djecom. Podsjećamo, premijera American Horror Storya zakazana je za 5. listopada.
  • NBC-ev novi sitcom Up All Night nastavlja s dodavanjem SNL aluma. Nakon što je odlučeno da će lik Maye Rudolph dobiti na minutaži, u četvrtoj će epizodi sitcoma gostovati i Will Forte, koji je popularni variety show napustio prije nešto više od godinu dana. Glumit će surfera koji se zbliži s likom Willa Arnetta.
  • Richard Dean Anderson, koji se proslavio ulogama MacGyvera i Jacka O’Neilla, gostovat će u četvrtoj epizodi nove sezone Raising Hopea. Glumit će oca koji sumnja da se Jimmy (Lucas Neff) upucava njegovoj kćerki, a koju će glumiti Andersonova stvarna kći, koja, usput, ima 13 godina. FOX-ov sitcom ulazi u drugu sezonu, počevši od 20. rujna.
  • NCIS planira stvoriti ubilački duo s pepeljastom kosom ove sezone. Marku Harmonu u dvije će se epizode nove sezone pridružiti Jaime Lee Curtis. Dvojac je već glumio zajedno u komediji Freaky Friday, a producenti NCIS-a napominju kako očekuju odličnu interakciju između dvoje glumaca te kako će iskre frcati na sve strane. Curtis će glumiti Charlotte Harris, koja radi u (prijevod je besmislen) “Office of the Inspector General in the Department of Defense”. Nova sezona popularne proceduralne serije kreće 20. rujna.
  • I za kraj, kratki pregled manje važnih castinga. Chord Overstreet, oko kojeg se digla prašina nakon što je objavljeno da odlazi iz megapopularnog Gleea, gostovat će u ABC-evom sitcomu The Middle. Alan Dale, publici poznat po ulozi Charlesa Widmorea u Lostu, gostovat će u ABC-evoj nadolazećoj fantasy seriji Once Upon a Time. Iako je zasad predviđeno gostovanje u jednoj epizodi, producenti tvrde kako su “vrata otvorena da se vrati i da se s njim ispriča šira priča.”. Nadalje, Jason Alexander gostovat će u NBC-evom Harry’s Lawu, Stephen Root i Romy Rosemont u FOX-ovom Fringeu, a Ben Savage (Boy Meets World) u novoj sezoni Bonesa.
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861