Kako je Breaking Bad sreo Veep ili 66. po redu Emmy nagrade – serijala.com
Trenutno čitaš
Kako je Breaking Bad sreo Veep ili 66. po redu Emmy nagrade

Kako je Breaking Bad sreo Veep ili 66. po redu Emmy nagrade

Ako do sada niste čuli za Emmyje mora da ste se u nekom periodu od prošlih 50-ak godina nasukali na napušteni otok usred Jadranskog mora (ili nekog drugog mora po vašem izboru) i tek sada upecali iPhone 3G na kojem hvatate signal na vrhu palme te čitate ovaj članak. Ako to nije slučaj, ali i dalje ne znate jede li se Emmy ili je došao ovdje biciklom, slijedi kratko objašnjenje.

U Americi se 25. kolovoza na NBC-u prenosi 66. po redu dodjela nagrada Emmy za postignuća u televizijskom prijenosu. Naravno, nagrade se odnose samo na serije, mini-serije, reality showove i ostale emisije sličnog formata emitirane na američkim programima. Ako vas zanima tko je nominiran, tko će pobijediti te što zapravo mislimo o svemu tome više možete pročitati u ranijoj vijesti kod objave nominacija.

Ove godine će vas promotivini video za Emmyje oduševiti više nego ikad: Bryan Cranston i Aaron Paul poznatiji kao Walter White i Jesse Pinkman iz Breaking Bada glume sumnjiv par pod imenom Randy i Buzz Jackson parodirajući reality showove o “zlatnom smeću” koje se može pronaći u zalagaonicama. U scenu upada Julia Louis-Dreyfus, poznatija kao Elaine koja dolazi u zalagonicu kako bi unovčila svoj seinfeldovski Emmy. Da ne bi spojlali sve što se dalje “kuha” u videu možete ga i sami pogledati.

P.S. Mislite da nismo vidjeli Audijev logo u pozadini? Suptilno Audi. Suptilno.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861