Traileri: ABC za midseason priprema komedije Abbott Elementary i Maggie – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: ABC za midseason priprema komedije Abbott Elementary i Maggie

Traileri: ABC za midseason priprema komedije Abbott Elementary i Maggie

Dok je za jesen pripremio novu dramu Queens i reboot komedije The Golden Years, ABC je za midseason naručio komediju Maggie te workplace komediju Abbott Elementary, kao i limitiranu seriju Women of the Movement.

Abbott Elementary smješten je u javnoj školi u Philadelphiji gdje grupa nastavnika svim silama pokušava učiniti svoju nastavu što kvalitetnijom i korisnijom za budućnost svojih učenika. Workplace komedija bavi se svakodnevnim problemima s kojim se ambiciozni nastavnici susreću — od malobrojnosti do slabe financiranosti — ali prikazuje i uspješne priče nastale njihovim radom. U glavnim ulogama nalaze se Tyler James Williams (Everybody Hates Chris), Janelle James (Black Monday) te Quinta Brunson (Quinta vs. Everything) koja je također jedna od autorica serije.

S druge strane, komedija Maggie u svom središtu ima istoimenu vidovnjakinju koja zaista posjeduje sposobnost gledanja u budućnost. Maggie (Rebecca Rittenhouse, Blood & Oil) svakodnevno vidi sudbinu svojih prijatelja, roditelja, klijenata i običnih prolaznika, ali kad jednog dana vidi djelić svoje budućnosti, vrlo brzo joj njen dar postane odbojan. U ostalim ulogama pojavljuju se David Del Rio (The Baker and the Beauty), Nichole Sakura (Superstore), Angelique Cabral (Life in Pieces) i drugi, dok Justin Adler i Maggie Mull (Life in Pieces) stoje iza kamera.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861