Trailer: Master of None se vraća na Netflix s kraćom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Master of None se vraća na Netflix s kraćom sezonom

Trailer: Master of None se vraća na Netflix s kraćom sezonom

Prije nekoliko dana Netflix je možda nehotično, možda namjerno putem jednog od svojih Twitter naloga najavio da se Master of None vraća s trećom sezonom u svibnju. Jučer je streaming videoteka i službeno najavila novu sezonu s kratkim priopćenjem za medije i trailerom koji otkriva tko će biti glavni lik u novim epizodama.

TVLine je javio prošloga tjedna da će se treća sezona fokusirati na Denise, lik koji je u prve dvije sezone utjelovila Lena Waithe, a drugu ulogu u novoj sezoni igrat će Naomie Ackie. Denise je zvijezda “Thanksgivinga”, sjajne epizode u drugoj sezoni koja se usredotočila na seksualnost njezina lika i za koju je Lena Waithe zaradila Emmyja za najbolji scenarij.

Treća sezona imat će svega pet epizoda i podnaslov “Moments in Love”. Aziz Ansari se kratko pojavljuje u samom traileru, a zajedno s Lenom Waithe napisao je i režirao cijelu sezonu. Iako je druga sezona završila cliffhangerom, Ansari je o budućnosti serije rekao “ne znam hoće li biti treće sezone […] jer moram postati druga osoba […] pošto nemam više ništa za reći o mladom samcu koji jede okolo po New Yorku”. Ansari se početkom 2018. pronašao prozvan u #MeToo pokretu i od tada se nije baš previše javljao. Druga sezona serije stigla je na Netflix u svibnju 2017. Sve epizode treće sezone bit će dostupne od 23. svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861