Trailer: Curb Your Enthusiasm, 8. sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Curb Your Enthusiasm, 8. sezona

Trailer: Curb Your Enthusiasm, 8. sezona

Jedan od najvećih džubara i Swan Killera na televiziji, Larry David, vraća se nakon godine i pol pauze. Jedan od razloga zašto je Curb Your Enthusiasm jedna od rijetkih serija koja uspiejva i desetljeće nakon svog početka biti jednako dobra i zabavna sigurno je i mali broj epizoda po sezoni, tek deset, i veliki razmaci između sezona, što je vrlo tipično za HBO.

Prošla sezona ujedno je bila i jedan od rijetkih primjera uspješnih i dobro izvedenih cast reuniona, okupljajući bivše zvijezde Seinfelda epizodu po epizodu, sa cast reunionom unutar cast reuniona u finalu, fikcionalnom epizodom Seinfelda (kako jebeno meta) kojom se Larry djelomično iskupio za nedostojno finale Seinfelda 12 godina ranije (da, svjesni smo ironije u kontekstu jučerašnjeg članka u vezi godišnjice finala Losta).

Osma sezona počinje 10. srpnja, a Larry seli – bolje rečeno vraća se – u New York, gdje je kroz gotovo čitave devedesete snimao Seinfeld. Između ostalih, u novoj sezoni, između ostalih, gostuju Ricky Gervais i Michael J. Fox.

Kad smo već dirnuli u Lost

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861