True Blood traileri za 4. sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
True Blood traileri za 4. sezonu

True Blood traileri za 4. sezonu

Najpopularnija HBO-eva serija još od završetka Sopranosa, vampirski trash-fest par ekselans, True Blood vraća se na male ekrane 26. lipnja.

Iako u “redakciji” imamo i ljubitelja serije (kolega Marijan tvrdi da gleda samo zbog sisa), u većini smo ipak najblaže rečeno – mrzitelji. True Blood smo popljuvali prošle godine, ali ne negiramo činjenicu da serija ima i više nego dovoljan faktor zabave, što je pretpostavljamo i razlog zašto se gledatelji rado vraćaju u Bon Temps svako ljeto. Više grešno zadovoljstvo, nego kvalitetna drama, True Blood gledatelji itekako vole, a HBO donosi nekoliko novih video najava, koje možete pogledati u nastavku. Četvrta sezona, koja će nam pojasniti što se točno dogodilo na kraju užasnog finala prošle godine, počinje 26. lipnja.

12 komentara
 • mislim stvarno,to je serija o vampirima;citaj zajebancija!!!stvarno ne kuzim zasto sve trebe biti kvalitetna drama?obozavate lost,a mrzite true blood!kaj je samo meni to nelogicno???daj se opustite i malo uzivajte u dokolici!!!ak to ne mozete,onda prestanite pljuvati po takvim serijama:))

  • Ma vise volimo dodat komentar nego verbatim prenijet vijest. Ali zapravo ni ne vidim problem, velis da je serija zajebancija, pise da je cisti guilty pleasure iliti zajebancija. Ostalo je flame bait za one koji su uvjereni da je to sjajna serija, a ne samo cista zabava :)

 • A moramo malo :) Serija je zajebancija i vijest je zajebancija, znamo da čitatelji vole TB, moramo vas nečim prodrmati.

 • Meni je Twilight (znam da se tako ne pise) lame i premalo za vampire, dok mi je True Blood too much, a TVD taman! Tako da The Vampire Diaries je najbolja vampirska serija.

 • Haha, ruku na srce, finale je bilo uzasno prosle godine, cak je “V” imao bolju sezonu od “True Blood” kada obe serije posmatramo kroz prizmu trasha i kempa.

 • Ugrizi me!Ugrizi me!Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me!………………………………………………………

  Marrija:Tako da The Vampire Diaries je najbolja vampirska serija.
  Ja:Onda sigurno nisi gledala Buffy the vampire slayer.:)

  Dobro su Twilight knjige za potpalu, vatra se nekako pre razgori nego kada je nalozis novinskim papirom.XD

  Ugrizi me!Ugrizi me!Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me! Ugrizi me!………………………………………………………

 • PS
  Svaka cast na tekstu kako ovom tako i prethodnim samo nastavite da furate ovakav stil pisanja,kome je do objektivnost neka cita “Objektiv”.:)

 • Obozavam ovu seriju bas zato sto je treš i sto prihvaca to sto je treš.
  Koliko god sam obozavao Lost, smetalo mi je to sto su se ponekad preozbiljno shvacali; nisu prihvatili svoj inner treš :D

 • Poređenje Losta i najgore serije na HBO-u ikada? No comment…

  Uzgred, Angel je najbolja vampirska serija.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861