The Good Place: NBC-jeva komedija vraća se za mjesec dana, evo malo trailera i bloopera – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Place: NBC-jeva komedija vraća se za mjesec dana, evo malo trailera i bloopera

The Good Place: NBC-jeva komedija vraća se za mjesec dana, evo malo trailera i bloopera

Uspjeli smo ugurati The Good Place u “trideset ostalih odličnih serija 2017.“, ali ove godine serija bi se mogla boriti i za ulazak u deset najboljih. Nakon velikog preokreta na kraju prve sezone, The Good Place je izbacio prvotnu premisu,  sva očekivanja, formule i predviđanja kroz prozor.

Preslatka, šarmantna i topla serija o tome što ljude čini dobrima, zaslužuju li svi šansu za iskupljenje i kako vraga naučiti moralu iznenađujuće je duboka, inteligentna i apsolutno presmiješna. Svih šest glavnih likova, predvođeni s Kristen Bell, Tedom Dansonom i novom favoritkinjom svih osoba s očima i ušima – D’Arcy Caden kao Janet, najviše su zaslužni za lepršavi šarm i neodoljivost serije. Uz Dansona, koji ovu sezonu ima puno veći raspon u svojoj ulozi je i Janet, hodajuća antropomorfna baza podataka i osobna asistentica svih stanovnika Dobrog mjesta, zaslužna za neočekivano najviše valjanja po podu od smijeha.

Ako ste pogledali samo nekoliko epizoda prve sezone i pomislili kako se radi o nečemu formulaičnom i plošnom – propustili ste puno, a tu ne govorimo samo o količini detalja i preciznosti potrebnih da bi M. Schur i ekipa sastavili nešto ovoliko slojevito i zabavno.

The Good Place se vraća u četvrtak, 27. rujna.

https://www.youtube.com/watch?v=s8ANH0Rhyuc

https://www.youtube.com/watch?v=TKNYz2DP8TQ

https://www.youtube.com/watch?v=yOxSZ9CiNvA

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861