The Big Bang Theory radi posebnu svibanjsku Star Wars epizodu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Big Bang Theory radi posebnu svibanjsku Star Wars epizodu

The Big Bang Theory radi posebnu svibanjsku Star Wars epizodu

Za one koji još ne znaju, 4. svibnja je poznat i kao Star Wars Day. Iako neslužben, dan se slavi među većinom Star Wars fanova zbog jednostavne igre riječi ‒ May the Fourth be with you! Dan se godišnje proslavlja od 2011. godine, a ove je godine Lucasfilm u suradnji s CBS-om priredio nešto zanimljivo.

Posebna Star Wars epizoda popularnog sitcoma The Big Bang Theory će se premijerno prikazati u četvrtak 1. svibnja, tri dana prije Star Wars dana. U epizodi nazvanoj The Proton Transmogrification vratit će se i profesor Proton (Bob Newhart), kao jedan od važnih likova iz Star Wars svemira. Stara ekipa iz serije će, kao i obično, proslavljati Star Wars Day gledajući filmove i radeći sve predviđeno za prave štrebere, ali neočekivani događaj će im promijeniti planove.

Premda spominjanje Star Warsa u ovakvoj geek seriji nije ništa čudno, ova epizoda će imati povećan broj rekvizita vezanih za SW, što uključuje kompletnu garderobu, dekoracije i ostale dodatke kako bi set bio što detaljniji. Stručnjaci za posebne efekte iz Lucasfilma će tijekom epizode prikazati Dagobah ‒ močvarni planet na kojem je živio Yoda. Naravno, set ne bi bio potpun bez lightsabera, a nagađa se da će ga Newhart koristiti u jednoj od scena.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861