The Bear i Only Murders in the Building: FX predstavio teasere za nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Bear i Only Murders in the Building: FX predstavio teasere za nove sezone

The Bear i Only Murders in the Building: FX predstavio teasere za nove sezone

Između dodijeljivanja zlatnih kipića na sinoćnjoj dodjeli nagrada Akademije filmskih umjetnosti i znanosti, FX i Hulu su predstavili teasere za nove sezone svojih popularnih serija, The Bear i Only Murders in The Building. Prva se vraća u lipnju, a druga “uskoro”. Vjerojatno isto negdje u ljetnim mjesecima.

The Bear prati Carmena “Carmyja” Berzatta (Jeremy Allen White), mladog kuhara iz Chicaga koji se vraća iz stresom nabijenog svijeta vrhunske kuhinje kako bi vodio obiteljski restoran koji poslužuje sendviče, između ostalog. The Original Beef of Chicagoland, restoran koji preuzima, vodio je član obitelji koji je netom preminuo. Autor serije je Christopher Storer, a u sporednim ulogama pojavljuju se Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Abby Elliott, Liza Colón-Zayas, Edwin Gibson i Matty Matheson.

Only Murders in the Building prati trojac susjeda jedne bogate njujorške zgrade koji se povežu nakon ubojstva u susjedstvu. Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez) zaljubljenici su u true crime podcaste i zajedno pokušavaju riješiti ubojstvo u zgradi. Glumačkoj postavi treće sezone pridružuju se Meryl Streep i Paul Rudd.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861