Teaser: Mythic Quest se vraća u svibnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Mythic Quest se vraća u svibnju

Teaser: Mythic Quest se vraća u svibnju

Nešto više od godinu dana nakon premijere prve sezone Apple je konačno najavio datum premijere druge sezone svoje humoristične serije Mythic Quest: Raven’s Banquet. Ok, imali smo i odličan korona-specijal prošlo ljeto, ali davno je to sve bilo.

Mythic Quest prati Iana Grimma (Rob McElhenney iz It’s Always Sunny in Philadelphia) osebujnog vođu studija za razvoj videoigara, u ovom slučaju, samo jedne videoigre — World of Warcraftom inspiriranog MMORPG-a, Mythic Quest. Serija započinje pred izlazak novog expansiona, Raven’s Banquet i hektičnom situacijom u kojoj se studio trenutno nalazi.

Druga sezona vraća nas u studio pred početak rada nad drugim expansionom oko kojeg se Ian i Poppy (Chralotte Nicdao) ne mogu dogovoriti kako ga uopće započeti.

Prva sezona je predstavila ovu simpatičnu i relativno jednostavnu serija koja je nedovoljno duboko razradila svoje ideje, a nije baš ni sasvim detaljno analizirala i obradila kulturu kojoj se posvetila. Glumačke izvedbe su solidne, posebno se ističe F. Murray Abraham kao scenarist igre, ali i Charlotte Nicdao u ulozi glavne inženjerke. Nadamo se da će druga sezona pronaći “ono nešto” što je nedostajalo kroz veći dio prve sezona koja je ipak pronalazila trenutke genijalnosti. Mythic Quest se vraća 7. svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861