Sackhoff i Takei gostiju u Big Bangu – serijala.com
Trenutno čitaš
Sackhoff i Takei gostiju u Big Bangu

Sackhoff i Takei gostiju u Big Bangu

Prvi dan na novom poslu, bivša televizijska kritičarka Chicago Tribunea Mo Ryan, sada na TV Squadu, brejkala je dvije ekskluzive vezane uz The Big Bang Theory.

Nakon prošlosezonskih Katee Sackhoff, Stana Leeja i Wila Wheatona, za ovu sezonu već prije najavljen je Steve Wozniak (suosnivač Applea), a vraća se i Sackhoff, u paru sa Georgeom Takeijem, uvijek rado viđenim gostom u geekovskim serijama.

Izgleda da će dvojac gostivati u Wollowitzovoj pokvarenoj mašti, i to kao dvije strane njegove savjesti. Zadnji puta se Katee pojavila u kadi sa Howardom, držimo fige da ovog puta bude pod tušem. Sa, recimo, Kaley Cuoco (ne dao bog sa Takeijem). Datum nije definiran, a Starbuckica i Sulu okupirat će Howardove misli nakon što se ponovo susretne sa bivšom djevojkom, Bernadette.

Prije se poigravalo mogućim gostovanjem Leonarda Nimoya (koji je nakon Fringea najavio glumačku penziju), no izgleda Takei, kao kolega glumac iz originalnog Star Treka, preteći u gostovanju.

Nova, četvrta, sezona Big Banga počinje 23. rujna u novom terminu četvrtkom, u paru sa novom Shatnerovom serijom Shit My Dad Says (da, mi smijemo napisati Shit. Shit, shit, shit).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861