Ovog puta službeno, službeno-službeno: Da, Dan Harmon se vraća na Community – serijala.com
Trenutno čitaš
Ovog puta službeno, službeno-službeno: Da, Dan Harmon se vraća na Community

Ovog puta službeno, službeno-službeno: Da, Dan Harmon se vraća na Community

Nakon što je pretprošlog vikenda Dan Harmon počeo bez rezervi najavljivati svoj povratak, samo je nedostajala službena potvrda njegova povratka na showrunnersku dužnost Communityja. Dogovor, odnosno crno-bijeli ugovor nije bio sklopljen, ali uzimalo se to zdravo za gotovo, a sada su mreža NBC i producentska kuća Sony potvrdili — da, Dan Harmon stvarno će voditi petu sezonu Communityja.

Nismo sigurni što zvuči nevjerojatnije — to da NBC i Sony vraćaju čovjeka kojeg su otpustili (ili, nisu obnovili ugovor) ili da je Community doživio petu sezonu. Harmon će za sobom dovesti jednog od bivših glavnih scenarista serije, Chrisa McKennu, koji je prethodno napustio seriju iz lojalnosti prema Harmonu, a potpisao je neke od najboljih epizoda Commuinityja, kao što su Paradigms of Human Memory i Conspiracy Theories and Interior Design te, naravno, Emmyjem nominirani Remedial Chaos Theory.

Sony je Harmona — koji još uvijek nije pogledao četvrtu sezonu — čak tražio da snima svoje komentare za vrijeme nadoknađivanja propuštenog, kao dodatak DVD izdanju. Iako su fanovi već krenuli nagađati hoće li Harmon samo “prekoračiti” četvrtu sezonu i zaobići je kao loš san, Harmon je izjavio kako će respektirati ono što je učinjeno bez njega.

2 komentara
  • Nadam se da će Community doživjeti još par sezona…harmonov povratak mi uljeva nadu u to…meni osobno 4 sezona je ipak bila mrvicu lošija od prethodnih…nadam se povratku na stare staze slave,tamo gdje je kraljevima i mjesto.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861