NTSF:SD:SUV:: obnovljen, How to Be a Gentleman praktički otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
NTSF:SD:SUV:: obnovljen, How to Be a Gentleman praktički otkazan

NTSF:SD:SUV:: obnovljen, How to Be a Gentleman praktički otkazan

CBS je praktički otkazao sitcom How to Be a Gentleman, najavivši njegov premještaj u rasporedu s četvrtka na subotu. Sitcom Davida Hornsbya (Cricket iz Sunny in Philly) startao je daleko lošije od $#*! My Dad Says, koji se lani emitirao u istom terminu, iza The Big Bang Theory, a bio je otkazan na kraju sezone.

Termin četvrtkom će popuniti CBS-ov vječni džoker Rules of Engagement, počevši od 20. listopada, koji se u prvotnom planu rasporeda trebao emitirati subotom. Gentleman će ispucati producirane epizode, no CBS je skratio sezonu na devet epizoda, četiri manje od inicijalnih 13.

Gentleman nije uspio usprkos vrlo dobroj glumačkoj postavi koju su činili David Hornsby (It’s Always Sunny in Philadelphia), Kevin Dillon (Entourage), Dave Foley, Mary Lynn Rajskub (24), Rhys Darby (Flight of the Conchords) i Nancy Lenehan. Doduše, sitcomu nije naročito pomoglo što je bio, je li, smeće. Doduše, kad je to spriječilo uspjeh ijedne CBS-ove serije?

U ostalim vijestima…  Adult Swim naručio je drugu sezonu parodije policijskih procedurala, National Terrorism Strike Force: San Diego: SUV – iliti skraćenicom NTSF:SD:SUV::. Radi se o svojevrsnom spin-offu Childrens Hospitala, s kojim dijeli isti apsurdni smisao za humor. Autor serije je Paul Scheer, koji trenutno glumi u FX-ovoj komediji The League. U njoj, naravno, ima glavnu ulogu, a manje ili više redovito pojavljuju se i Kate Mulgrew (Star Trek: Voyager), Martin Starr (Freaks and Geeks, Party Down) i Rob Riggle (The Daily Show).

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861