Michaelov odlazak “podebljan” – serijala.com
Trenutno čitaš
Michaelov odlazak “podebljan”

Michaelov odlazak “podebljan”

Darežljivi NBC u lovu za gledanošću “podarit” će nam nekih 15-ak minuta The Officea i Parks and Recreationa gratis. Steve Carell bit će ispraćen produženom 50-minutnom epizodom 28. travnja – što će reći efektivno nekih 35 minuta kad odbijemo reklame. Office i Parks će tako podijeliti sat i pol programa, između 21 sat i 22:30, a finalnih pola sata popunit će 30 Rock. Outsorced će izvisjeti.

Iduća epizoda na rasporedu (21. travnja) nazvana je “Goodbye, Michael (Part 1)”, a u njoj će gostovati Will Ferrell kao Michaelov (privremeni) nasljednik. No, samo kroz četiri epizode, a prava Carellovova zamjena za iduću sezonu još nije poznata.

Od završetka sweepsa u veljači, gledali smo tek jednu epizodu Officea te dvije Parksa i Communitya. Prve sljedeće očekuju nas idućeg tjedna, a Carellov odlazak poklapa se sa početkom svibanjskih sweepsa. Radi se o razdoblju televizijske sezone kada mreže emitiraju najatraktivniji raspored i nerijetko dovode velika gostujuća imena, ne bi li privukli publiku. U tom se razdoblju pomnije prati gledanost, koju mreže pokušavaju umjetno napuhati, a podaci se koriste kao osnovu za određivanje cijena oglasnog prostora. Svibanjski sweepsi traju od 28. travnja do 25. svibnja, pa tada možete očekivati osjetno bogatiju televizijsku ponudu, ali i finala sezona. Uz malu napomenu: ovo se ne odnosi na kabelske mreže, već samo nacionalne.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861