Jonathan Banks iz Breaking Bada seli u Community – serijala.com
Trenutno čitaš
Jonathan Banks iz Breaking Bada seli u Community

Jonathan Banks iz Breaking Bada seli u Community

Umjesto odrađivanja prljavih poslova Gusa Fringa i Waltera Whitea, Mike Ehrmantraut stat će iza katedre u Communityju. Jonathan Banks praktički postaje jedan od glavnih glumaca pete sezone komedije, obzirom da će se pojaviti u 11 od 13 naručenih epizoda za iduću sezonu, doznaje Entertainment Weekly.

Banks je prošlog mjeseca nominiran za Emmy kao sporedni glumac u Breaking Badu, gdje će konkurirati kolegi Aaronu Paulu. Njegov Mike Ehrmantraut u lanjskoj prvoj polovici sezone, um… odselio je u “Belize”, a Banks će u Communityju glumiti još jednog u nizu profesora koje glume poznata imena. John Oliver, Betty White, Michael K. Williamsi Malcolm McDowell dosad su bili neki od njih.

Banks nije jedini glumac iz Breaking Bada koji je brzo pronašao novi angažman, iako je ovaj relativno kratkoročan. Dean Norris trenutno šefuje u Kingovom Under the Dome, koji je obnovljen za drugu sezonu, a njegova fikcionalna supruga Betsy Brandt glumit će uz Michaela J. Foxa u njegovoj ovojesonskoj povratničkoj komediji. Anna Gunn ima ulogu u dramskom pilotu trash-mreže Bravo, dok RJ Mite glumi manekena. Još čekamo gdje će završiti Bryan Cranston i Aaron Paul.

Pročitaj još

Peta sezona Communityja zasad nema određen datum premijere, ali vjerojatno će to biti tijekom zime. Vrlo je izgledno da se sadašnja narudžba od 13 epizoda neće širiti, a zapravo se pretpostavlja kako će tim blokom epizoda serija i završiti. Naravno, slične pretpostavke vrtjele su se i lani…

9 komentara
 • Meni Community i Parks idu ka Jump the shark momentu.. Obe serije su imale slabije sezone (iako se neki ne bi slozili sa tim, ali zaista jesu), glavni likovi odlaze (ok, moze se serija nastaviti i bez Troya, Ann, Chrisa, NBC je cak nastavio Office i bez Michaela..), suvise se oslanjaju na gimmick sa poznatima u epizodnim ulogama. Nadam se da se to nece desiti i da ce ipak nastaviti sa jakim sezonama, ali ako ne ide, bolje i da ih okoncaju nego da se ponovi Office, pa da izgubim zelju da opet gledam (lazem, i dalje povremeno rewatchujem pojedine ep. iz sezona 2-5 Office-a, ostalo ne volim, ali je u tih par sezona najbolji sitkom ikada).

 • ” Bryan Cranston, zvijezda omiljene AMC-jeve hit serije “Breaking Bad”,
  dobio je ulogu Supermanova zakletog neprijatelja Lexa Luthora, a u toj
  bi se ulozi trebao pojaviti još pet puta.”

 • Evo i za Aarona:

  ”Variety saznaje kako se Aaron Paul, Jesse Pinkman iz serije Breaking Bad, pridružio sad već ‘bivšem’ Batmanu te Joelu Edgertonu
  koji se povezuje s ulogom Ramzesa. Paul bi se trebao naći u ulozi
  hebrejskog roba Jošue koji je Izraelce uveo u Obećanu zemlju. Mladu
  zvijezdu osim u spomenutoj seriji moći ćemo na proljeće gledati u filmu Need For Speed gdje se našao u glavnoj ulozi.”

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861