John Oliver dobiva svoj show – serijala.com
Trenutno čitaš
John Oliver dobiva svoj show

John Oliver dobiva svoj show

Trenutno najbolji korespondent The Daily Showa Jona Stewarta, John Oliver (onaj Britanac, da) dobit će svoj šestodijelni show na Comedy Centralu.

Oliverov stand-up show ići će pod naivom John Oliver’s New York Stand-Up Show, a u njemu će gostovati neki od njegovih najdražih komičara. Unutar sat vremena, koliko će trajati svaki show, izvrtjet će se po četiri komičara. Oliver komentira svoj show:

Ovo je najkorisniji način na koji možete provesti sat vremena svakog tjedna koji ne uključuje postepeno tetoviranje Mount Rushmorea preko trbuha.

Kao korespondent na The Daily Showu radi od 2006. i, srećom, nitko ne piše o njegovom odlasku zbog vlastitog angažmana. Toplo nadamo da će i dalje ostati u showu, ipak se radi samo o privremenom angažmanu. Ove sezone ste ga mogli gledati i u tri epizode odličnog NBC-jevog sitcoma (iako vas kolega Rešić pokušava uvjeriti suprotno), Community.

3 komentara
  • Budem potrazio i skinuo. Meni je on najbolji korespondent na TDS-u, ostali su mi dosta blijedi.
    Rob Riggle je dobar bio, ali je otisao. Black je dobar, mada je on rijedak. Ostali su mi average.

  • Yep, Lewis Black je imao i svoju emisiju (koja je poprilično suxala), ali su mu standupi odlični. Ima taj ljutiti stil koji povlači smijeh.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861